PonyparkCity kortingscodes

Wat is PonyparkCity?

PonyparkCity is een vakantiepark in Overijssel. Het park is ingericht in western style en bij ieder vakantiehuisje is een pony beschikbaar om zelf te verzorgen en berijden.

PonyparkCity reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw PonyparkCity beoordeling achter te laten.

Korting bij PonyparkCity

Voordelig naar PonyparkCity in Collendoorn? Dat kan via Uitmetkorting.nl! Op deze pagina vind je een gebundeld overzicht van alle lopende online kortingsacties van PonyparkCity. Kijk tussen de verschillende geldige acties en bezoek het ponypark met hoge korting. Je voordeel kan al snel hoog oplopen, zeker als je met het hele gezin een vakantiehuisje gaat boeken. Het is een park vol met activiteiten; met en zonder pony. Ga zwemmen, schatzoeken of bezoek de Playmobil Village. Kinderen van alle leeftijden vermaken zich in dit vakantiepark. Wacht niet langer en boek je bezoek aan PonyparkCity via Uitmetkorting.nl en profiteer direct!

PonyparkCity Collendoorn

Altijd al eens op een Pony willen zitten? Uitmetkorting.nl helpt je middels een veiling of een andere kortingsvoucher aan een entreebewijs voor PonyparkCity. PonyparkCity is een vakantiepark dat leuk is voor jong en oud. Voor de volwassenen is er genoeg te doen in de bosrijke omgeving. Zo zijn er diverse wandel- en fietsroutes en leuke bezienswaardigheden in de buurt. Maar voor de kinderen is het helemaal een feest om naar PonyparkCity te gaan. Als je gaat logeren in een vakantiehuisje van PonyparkCity heb je namelijk een echte Shetland pony tot je beschikking. Van een ervaren instructeur krijg je gratis rijlessen. Natuurlijk worden er ook andere pony-activiteiten georganiseerd zodat kinderen zich al snel een echte cowboy voelen. Je mag namelijk zelf de pony van stal halen, de pony borstelen en natuurlijk hoort een avontuurlijk ritje over de vele zandpaden er ook bij. Heb je genoeg van ponyrijden? Er zijn nog genoeg andere dingen te doen. Zo is er een zwembad voor de waterratten, een midgetgolfbaan voor de sportievelingen en een animal farm voor de dierenliefhebbers. Voor degene die graag online blijft is er een speciale internetcorner. In de avonduren worden er familie-avonden georganiseerd waar je gezellig een drankje kunt drinken waarbij je wordt vermaakt met bingo, clowns, goochelaars en nog veel meer! Neus wat rond tussen de verscheidene kortingen op Uitmetkorting.nl en bezoek het Collendoornse PonyParkCity.

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres PonyparkCity

Doozemansteeg 1
7798 CH Collendoorn
Nederland

Contact

0523 262 800