Met korting naar Postcodeloterij.nl

Wat is Postcodeloterij.nl?

De Nationale Postcodeloterij is een loterij waarbij je postcode je lotnummer is. Hiermee kun je geldbedragen, auto's en andere prijzen winnen. De opbrengsten gaan deels naar grote doelen.

Postcodeloterij.nl reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Postcodeloterij.nl beoordeling achter te laten.

Korting op Postcodeloterij.nl tickets

Geld besparen en geld winnen. Wat een combinatie en wat een voordeel! Wij van Uitmetkorting.nl presenteren je op deze pagina de mogelijkheden van besparen. Zo kan je voordelig mee spelen via Uitmetkorting.nl. Bij ons vind je actuele kortingsacties waardoor jij voordelig mee kan spelen met de Postcodeloterij. Zo maak je spotgoedkoop kans op miljoenen. Naast dat je goedkoop meespeelt steun je ook verschillende goede doelen. Zo gaat de helft van jouw lot naar het goede doel. Wacht niet langer en doe mee met de Postcodeloterij.nl. Wie weet staat de Postcodeloterij dit jaar wel bij jou voor de deur!

Postcodeloterij.nl

De Postcodeloterij is één van de bekendste en grootste loterijen van Nederland. Bij deze loterij is je postcode je lotnummer waarmee je grote prijzen kunt winnen. Wie kent niet de Postcodekanjer, waarbij de hele buurt een groot geldbedrag wint. Zo deel je de vreugde met de hele buurt. Op Postcodeloterij.nl koop je gemakkelijk loten, zodat jij ook meedoet aan de volgende trekking. Want wie weet is jouw postcode wel de volgende die in de prijzen valt. Je bestelt je losse lot gemakkelijk via internet, waarbij je betaalt via iDEAL. Je rekeningafschrift is hierbij je bewijs van deelname. Met het kopen van een lot steun je ook meteen een goed doel. De Postcodeloterij steunt namelijk verschillende goede doelen in binnen- en buitenland, zoals Unicef, Natuurmonumenten en Artsen zonder Grenzen. De helft van de prijs van jouw lot gaat naar het goede doel. De Postcodeloterij heeft veertien trekkingen per jaar: twaalf maandelijkse trekken en twee extra trekkingen. Van deze veertien trekkingen zijn er twee PostcodeKanjertrekkingen, waarbij je kans maakt op een nóg grotere geldprijs. Neem snel een kijkje op Postcodeloterij.nl, schrijf je in en speel mee voor mooie prijzen terwijl je heel veel goede doelen steunt. Via Uitmetkorting.nl scoor je korting op je lot: je bent voordelig uit én met geluk loont het ook wat.

Mensen bezochten ook: Bol.com, Center Parcs, Fletcher, Hema, Kwik Fit, Sarenza, Schuurman Schoenen, Weight Watchers, Zalando, Zooplus

Contact

+31 (0)900-3001500

Openingstijden en reserveren

Is Postcodeloterij.nl open? Kijk op de website van Postcodeloterij.nl voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.