Met korting naar Pukkemuk

Wat is Pukkemuk?

Pukkemuk ligt in Dongen te Noord-Brabant. Pukkemuk is een recreatieboerderij waar je veel speelplezier, dieren, groepsuitjes en overnachtingen kunt beleven. Bij slecht en mooi weer kan je hier terecht voor een plezierige dag aangezien er delen overdekt zijn, maar ook buiten (namelijk de kinderboerderij)!

Pukkemuk reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Pukkemuk beoordeling achter te laten.

Pukkemuk Dongen

Pukkemuk in Dongen is een speeltuin en kinderboerderij. Zelfs bij heel slecht weer kun je spelen bij Pukkemuk want er is een binnen- en buitenspeeltuin. Ideaal voor een dagje uit waarbij het weer niet te voorspellen is. Als de kinderen lekker buiten aan het spelen zijn met de skelters of zandbakken en het begint te regenen dan is er binnen ook nog van alles te doen. De hoge speeltoestellen, een ballenbak en tafels om aan te knutselen zorgen voor voldoende vermaak voor kinderen. Binnen zitten de ouders heerlijk te genieten van een kopje koffie of thee en natuurlijk van alle spelende kinderen. Buiten is er ook voldoende ruimte voor de ouders om te zitten. Dit speelpark heeft ook een kinderboerderij. De kinderen mogen op een pony een rondje rijden, lammetjes aaien en konijnen voeren. Als de kinderen dus even moe zijn van het spelen in de tuin of binnen dan rusten ze gewoon even uit bij de dieren. Op het grote terrein van de boerderij vind je ook een boerensprookjesbos. Druk op een knopje en luister naar de verhalen en bekijk de levendige poppen die ineens gaan bewegen. In het bos vind je boer Teun en schaap Wollie die je maar wat graag spannende verhalen vertellen over het bos.

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres

Vaartweg 192A
5106NG Dongen
Nederland

Contact

135159930

Openingstijden en reserveren

Is Pukkemuk open? Kijk op de website van Pukkemuk voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.