Recreatiecentrum Bergumermeer kortingscodes

Wat is Recreatiecentrum Bergumermeer?

Recreatiecentrum Bergumermeer is een prachtige plek om te genieten van de natuur. Er is een grote vijver, een strand, een speeltuin, een restaurant en een camping. Er is ook een recreatieprogramma met activiteiten voor jong en oud. Geniet van een heerlijke dag in het Bergumermeer!

Recreatiecentrum Bergumermeer reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Recreatiecentrum Bergumermeer beoordeling achter te laten.

Recreatiecentrum Bergumermeer Sumar

In het prachtige Friese dorpje Sumar, in de gemeente Tietjerksteradeel, vind je Hogenboom Vakantieparken Recreatiecentrum Bergumermeer. Dit uitgebreide vakantiepark heeft allerlei verschillende accommodaties en veel faciliteiten. Het park ligt aan het water waardoor het een ideaal park is voor watersportliefhebbers. Er is een jachthaven en een trailerhelling, zo kom je makkelijk met je bootje aan land. Maar ook voor natuurliefhebbers is hier van alles te zien en te doen. Kies tijdens je verblijf uit een prachtige villa of een luxe bungalow. Geniet van je uitzicht over..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Recreatiecentrum Bergumermeer

Solcamastraat 30
9262 ND Sumar
Nederland

Contact

+31 511 461 385