Recreatiepark De Koornmolen kortingscodes

Wat is Recreatiepark De Koornmolen?

Recreatiepark De Koornmolen is een prachtig park met veel faciliteiten. Geniet van de rust en ruimte, de mooie natuur en het heerlijke buitenzwembad. Er is voor ieder wat wils, van een spannende speeltuin tot een gezellig restaurant. Kom genieten van een ontspannen dagje uit!

Recreatiepark De Koornmolen reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Recreatiepark De Koornmolen beoordeling achter te laten.

Recreatiepark De Koornmolen Zevenhuizen

Ontdek het Groene Hart van Zuid-Holland tijdens een verblijf op Landal GreenParks De Koornmolen. Dit bungalowpark met 95 bungalows bevindt zich midden tussen de molens en de poldersloten, in Zevenhuizen. Geniet van de wuivende rietstengels aan de Rottemeren, wandel langs het grazende vee in de weilanden en luister naar het klokgelui van een kerktoren die aan de horizon staat. Je bungalow ligt midden in deze poldernatuur en is van alle gemakken voorzien. Je huurt hier de standaard huisjes, maar er zijn ook bungalows die perfect zijn voor gezinnen met kinderen. Daar..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Recreatiepark De Koornmolen

Tweemanspolder 6A
2761 ED Zevenhuizen
Nederland

Contact

+31 180 631 654