Recreatiepark Tusken De Marren kortingscodes

Wat is Recreatiepark Tusken De Marren?

Recreatiepark Tusken De Marren is een prachtige plek in Friesland. Het is de ideale locatie om te genieten van rust, ontspanning en natuur. De camping biedt van alles; van uitzicht over de marren, verhuuraccommodatie, leuke activiteiten en watersporten. Ervaring geboden voor het hele gezin!

Recreatiepark Tusken De Marren reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Recreatiepark Tusken De Marren beoordeling achter te laten.

Recreatiepark Tusken De Marren Akkrum

Voor een prachtige watersportvakantie is Friesland de plek bij uitstek. Wanneer je nog op zoek bent naar accommodatie moet je zeker kijken bij Hogenboom Vakantieparken Recreatiepark Tusken De Marren. Aan de Meinesleat in Friesland ligt dit vakantiepark met verblijven aan het water. Ideaal wanneer je beschikt over een eigen bootje maar liever wel in een huis verblijft. De huizen zijn van alle gemakken voorzien, ook voor botenbezitters. Leg je boot in de jachthaven of trek de boot uit het water op een helling naast het huis. Maak een prachtige vaartocht naar Sneek,..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Recreatiepark Tusken De Marren

Ljouwerterdyk 63
8491 ML Akkrum
Nederland

Contact

+31 85 888 0520