Residentie Californië kortingscodes

Wat is Residentie Californië?

Residentie Californië is een luxueuze woonwijk in het hart van de stad. Het biedt een unieke combinatie van stijlvolle woningen, uitstekende voorzieningen en een prachtige omgeving. De buurt is voorzien van een breed scala aan winkels, restaurants, cafés en andere faciliteiten. Bovendien is er een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk is om de stad te verkennen.

Residentie Californië reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Residentie Californië beoordeling achter te laten.

Residentie Californië De Koog

Genieten in eigen land kan bij Residentie Californië. Dit chique vakantiepark en hotel in De Koog op Texel biedt je namelijk meer dan waar om vragen kunt. Vooral de ligging is ideaal. Het strand ligt namelijk op nog geen kilometer afstand! In de zomer lig je er lekker te bakken en neem je een frisse duik in zee, maar ook in de winter is Texel een heerlijk plekje om te vertoeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lange strandwandeling op het zandstrand bij De Koog? Natuurlijk wil je dan bij terugkomst een heerlijke kop warme chocolademelk, die maak je dan zelf in je..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Residentie Californië

Californiëweg 443
1796 PS De Koog
Nederland

Contact

+31 222 390 112