Met korting naar Ripleys Amsterdam

Wat is Ripleys Amsterdam?

Binnenkort een wel heel bijzonder uitje beleven in hartje Amsterdam? Bij Ripley’s Believe It or Not! vind je een uniek rariteitenkabinet waar je zintuigen volop geprikkeld zullen worden! Met meer dan 500 bijzondere voorwerpen en vertoningen beleef je gegarandeerd een fascinerende ervaring voor het hele gezin.

Ripleys Amsterdam reviews

Op basis van 25 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Ripleys Amsterdam beoordeling achter te laten.

Korting op Ripleys Amsterdam tickets

Wil jij niet te veel betalen voor jouw entreeticket voor je Ripley’s Believe It or Not? Kies dan voor één van deze kortingen en ervaar op een betaalbare manier het intrigerende museum van Ripley’s. Met het geld dat je bespaart geniet je van een heerlijk kopje koffie of een typisch Nederlandse of Amerikaanse lekkernij in de Ripley’s Lounge - met uitzicht op de Dam! Houd deze pagina in de gaten voor de beste kortingen die beschikbaar zijn voor jouw bezoek naar de raarste attractie van Amsterdam: Ripley’s Believe It or Not! Met onze kortingen was jouw dagje uit nog nooit zo voordelig!

Ripleys Amsterdam

Ripley’s Believe it or not! is een gloednieuw museum dat midden op de Dam in Amsterdam te vinden is. Dit interactieve museum is het beste te omschrijven als een rariteitenkabinet. Jong en oud maken hier kennis met allerlei vreemde en bijzondere aspecten van het leven. Loop door een expositieruimte waarin Amsterdam is nagebouwd alsof er geen dijken zouden zijn. Ontdek ook hoe de wereld eruitziet vanuit de binnenkant van een kaas. Wil je niet te veel betalen voor jouw entree? Kies dan voor één van deze kortingen en ervaar zelf het intrigerende museum van Ripley’s.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Ripleys Amsterdam

Dam 21
1012JS Amsterdam
Nederland

Contact

+31 20 369 7120

Openingstijden en reserveren

Is Ripleys Amsterdam open? Kijk op de website van Ripleys Amsterdam voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.