Met korting naar Sanadome Thermen

Sanadome Thermen reviews

Op basis van 48 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sanadome Thermen beoordeling achter te laten.

Sanadome Thermen Nijmegen

Midden in het centrum van Nijmegen ligt het groene Goffertpark. Daar vind je de Sanadome Thermen, een ideale plek om midden in een drukke stad eventjes tot rust te komen. Wanneer je alleen al gebruikt maakt van de faciliteiten, kom je een stuk meer ontspannen thuis dan toen je van huis ging. Wil je dat beetje extra, kies dan voor een behandeling of arrangement. Met korting kan dat een stuk makkelijker uit! Op de website van de thermen zie je welke voordelige last-minute nog te boeken zijn. Weet je dat je overmorgen op bezoek gaat bij het kuuroord? Check dan nu nog even welke behandelingen er dan nog mogelijk zijn - voor een scherpe prijs. Een arrangement is ook vaak voordelig: je kiest dan bijvoorbeeld voor een dagje thermen, inclusief diner en overnachting. Op deze pagina vind je alle actuele kortingsbonnen en -codes die het kuuroord op dit moment accepteert.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sanadome Thermen

Weg Door Jonkerbos 90
6532SZ Nijmegen
Nederland

Contact

024-3597280

Openingstijden en reserveren

Is Sanadome Thermen open? Kijk op de website van Sanadome Thermen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.