Met korting naar Sauna De Veluwe

Wat is Sauna De Veluwe?

Sauna de Veluwe is een sauna- beauty resort op de Veluwe. Het complex is gevestigd in de gemeente Lunteren, dicht bij de Veluwse bossen en heide.

Sauna De Veluwe reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sauna De Veluwe beoordeling achter te laten.

Sauna De Veluwe Lunteren

Zin in een dagje helemaal rustig ontspannen? Breng dan een bezoekje aan Sauna de Veluwe. Deze sauna is in Lunteren en ligt vlak naast natuurpark de Veluwe. Dit ligt in het midden van het land en is daardoor erg makkelijk te bereiken. Dit zowel met auto als trein. Bij deze sauna geniet je uitgebreid van de verschillende faciliteiten. Er is een traditionele sauna maar ook een infrarood sauna voor als je liever een wat minder hoge temperatuur hebt. Om de warme temperaturen af te wisselen met hele koude zijn er dompelbaden aanwezig. Afkoelen kan ook in een koud voetenbad en langzaam opwarmen doe je in het warme voetenbad. De tuin is een oase van rust. Neem hier een duik en ervaar het heerlijke vakantiegevoel dat het saunacomplex je geeft. De tropische buitenbar is als kers op de taart voor dit gevoel. Deze pagina laat jou weten waar je korting kunt krijgen op je toegangskaartje voor Sauna de Veluwe.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sauna De Veluwe

Boslaan 17
6741DJ Lunteren
Nederland

Contact

0318-483453

Openingstijden en reserveren

Is Sauna De Veluwe open? Kijk op de website van Sauna De Veluwe voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.