Met korting naar Sauna Midwolda

Wat is Sauna Midwolda?

In een karakteristiek oud pand in Midwolda te Groningen vind je Sauna Beauty Farm Midwolda. Deze kleinschalige sauna heeft diverse sauna’s en faciliteiten om echt te kunnen ontspannen en te ontsnappen van de drukte van het dagelijks leven. rn

Sauna Midwolda reviews

Op basis van 13 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sauna Midwolda beoordeling achter te laten.

Korting op Sauna Midwolda tickets

Een dagje naar de sauna kan best duur zijn. Nou, niet via Uitmetkorting.nl! Bij ons vind je de meest scherpe aanbiedingen en actuele kortingsacties. Wij hebben het hele internet afgestruind om jouw dagje voordeliger te maken. Sauna Beautyfarm Midwolda is kleinschalig en zeer persoonlijk sauna. Een rustgevende omgeving ongeveer 30 kilometer van de stad Groningen. Je kunt hier echt even ontsnappen van de dagelijkse hectiek. Zowel binnen als buiten bevinden zich verschillende faciliteiten waar je kunt recreëren. Dus pak die korting en geniet samen met vriendinnen of met je partner van een heerlijk dagje Sauna Beautyfarm Midwolda.

Sauna Midwolda

Een bezoek brengen aan Sauna Beautyfarm Midwolda mét korting? In een karakteristiek oud pand in het Groningse Midwolda ligt Sauna Beautyfarm Midwolda. Dit is de aangewezen plek om even helemaal tot rust te komen in een prachtige omgeving. De sauna heeft dan ook alles in huis om jou een relaxte dag te bezorgen: naast drie sauna's vind je hier ook een hammam, een zwembad en een schoonheidssalon. De drie sauna's hebben allemaal een eigen temperatuur, luchtvochtigheidsgraad en geur. Ook is één van de sauna's een stilteruimte om helemaal te ontspannen. In een andere sauna worden opgietsessies georganiseerd. In de hammam van Sauna Midwolda word je gescrubd, ingezeept en gemasseerd zoals ze dat ook in Turkije doen. Sauna Beautyfarm Midwolda beschikt ook over een groot binnenzwembad met lekker warm water. Hier heb je alle ruimte om lekker baantjes te trekken of gewoon wat rond te dobberen. In de beautysalon van het complex worden behandeling voor je gezicht en je lichaam gegeven, zodat je niet alleen relaxed, maar ook fris en fruitig weer naar buiten stapt. Maak je bezoek af met een hapje en een drankje in het gezellige restaurant. Heb je na één dag nog niet genoeg van de sauna? Boek dan een overnachting en ga morgen gewoon nog een keer! Ben jij toe aan een rustgevende dag bij Sauna Beautyfarm Midwolda? Ga nu op zoek naar een fraaie kortingsvoucher voor entree. Kortingsacties zijn er in vele soorten en maten; van veilingen tot e-tickets. Zorg voor een boost voor jouw hoofd & beauty!

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sauna Midwolda

Hoofdweg 33
9681AA Midwolda
Nederland

Contact

+31 (0)597-593635

Openingstijden en reserveren

Is Sauna Midwolda open? Kijk op de website van Sauna Midwolda voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.