Met korting naar Sauna Peize

Wat is Sauna Peize?

Sauna Peize is een sauna- en beautycomplex gelegen in het Groningse Peize. In deze sauna gelegen in het noorden vind je verscheidene baden, sauna's, massagedouches en heb je recht op beauty behandelingen.

Sauna Peize reviews

Op basis van 42 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sauna Peize beoordeling achter te laten.

Korting op Sauna Peize tickets

Bij Beauty Sauna Peize ga je, in vergelijking met andere sauna's voor een gemiddelde prijs een dagje ontspannen. Ook reserveer je voor enkele uren waardoor de prijs uiteraard lager uitvalt. De massage- en lichaamsbehandelingen reken je apart af en de prijzen zijn bijvoorbeeld afhankelijk van de duur van de behandeling. Via de website boek je ook diverse arrangementen. Aanbiedingen worden door Uitmetkorting.nl verzameld. Zodra er een aanbieding beschikbaar komt, staat deze op de pagina van Beauty en Sauna Peize.

Sauna Peize

Kom naar Groningen om lekker te ontspannen. Sauna de Peize heeft zowel beauty aangelegenheden als een wellness faciliteiten, van sauna's tot (kruiden)baden. Laat je dus flink verwennen. Voor tussen de sauna ervaringen door zijn er bijvoorbeeld koude dompelbaden, om de bloedsomloop wat extra te stimuleren. Stap ook in het zoutwaterbad, waar temperaturen onder de 34 graden Celsius liggen. Dit bad is bijzonder - aangezien het van eigen bron is, met mineralen zoals zout. Een fijn bad om in te baden. Scrub jezelf bij de douches in met heerlijk scrubzout. De douches voelen al aan als een massage op zich. Mocht je alsnog voor een echte massage willen gaan, dan is het beautygedeelte daar. Hier krijg je, naar eigen wens, heerlijke behandelingen. Tussen de bedrijven door mag er ook aan de innerlijke mens gedacht worden. Neem plaats in het restaurant en geniet van een heerlijke snack, er is zelfs een lopend buffet. Neem dus ruim. Koop kortingskaarten voor jouw bezoek aan Sauna Peize in Groningen.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sauna Peize

Smeerveensedijk 4
9321XB Peize
Nederland

Contact

050-5034477

Openingstijden en reserveren

Is Sauna Peize open? Kijk op de website van Sauna Peize voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.