Met korting naar Sauna Vilt

Wat is Sauna Vilt?

Sauna Vilt ligt tussen Maastricht en Valkenburg en is gevestigd in een oude boerderij. Het interieur wordt ook wel als warm bestempeld en je kunt er alle faciliteiten verwachten van een moderne sauna.

Sauna Vilt reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sauna Vilt beoordeling achter te laten.

Sauna Vilt Valkenburg aan de Geul

In het prachtige Valkenburg aan de Geul ligt Sauna Vilt. Deze sauna is gevestigd in een oude boerderij. Je bent dus verzekerd van een sfeervol dagje uit als je een dagje in deze thermen spendeert. Geen enorm complex gebouw met veel te veel faciliteiten. Sauna Vilt is een sfeervol, schoon gebouw met de hoog benodigde faciliteiten voor een ontspannen dagje uit. De faciliteiten die je aantreft in deze thermen zijn natuurlijk wel ruim voldoende voor het ervaren van de echte sauna experience. Zo is er een vochtige binnensauna die een temperatuur heeft van 90 graden. De opgietingen worden in deze sauna verzorgd. De buitensauna is een droge sauna met een temperatuur van 80-85 graden. In de infraroodsauna kun je de spieren extra goed ontspannen. Deze sauna is ook erg comfortabel voor mensen met reumatische aandoeningen. Het Turkse stoombad heeft een aangename temperatuur van 50 graden en zorgt voor een schone huid en luchtwegen. De whirlpool is een plek om heerlijk te ontspannen. Het bubbelende water heeft een temperatuur van 40 graden. Daarnaast heeft Sauna Vilt een zwembad, een koude afkoelhoek en een dompelbad, een rustruimte, een tuin met ligbedden, een grotdouche en een aantal zonnebanken voor het krijgen van een gezond kleurtje. Natuurlijk kun je de dag uitbreiden met een fijne massage.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sauna Vilt

Rijksweg 164
6325AH Valkenburg aan de Geul
Nederland

Contact

043-6040292

Openingstijden en reserveren

Is Sauna Vilt open? Kijk op de website van Sauna Vilt voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.