Met korting naar Sauna Zuidwolde

Wat is Sauna Zuidwolde?

Sauna Zuidwolde is een wellnessresort in het Drentse Zuidwolde. Het is landelijke gelegen en gevestigd in een Saksische boerderij. Een prachtige locatie om heerlijk tot rust te komen.

Sauna Zuidwolde reviews

Op basis van 64 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sauna Zuidwolde beoordeling achter te laten.

Sauna Zuidwolde

Sauna Zuidwolde ligt in een landelijke en rustige omgeving. Hierdoor wordt het nog makkelijker om te ontspannen en te genieten in dit wellnessresort. Je hebt de keuze uit zeven verschillende sauna’s, meerdere baden en vele soorten massages om je verwendag helemaal compleet te maken.
Het kuuroord heeft een grote tuin waar je heerlijk kunt genieten van de zon in één van de ligstoelen. Je kunt wandelen tussen de appelbomen of lekker zwemmen in het buitenbad. Sauna Zuidwolde zorgt ervoor dat er niks ontbreekt. Zo is er ruim aanbod in eten en drinken. Je kunt er uitgebreid lunchen en dineren. Mocht je echt uit willen pakken dan staan ze voor je klaar met een High Tea. Een kop koffie, thee, gezond sapje of tropische cocktail in de loungeruimte of op het terras kan natuurlijk ook. Op deze pagina vind je de korting die je nodig hebt om een dagje te genieten van de rust in Zuidwolde.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sauna Zuidwolde

Ommerweg 47
7921TB Zuidwolde
Nederland

Contact

0528-820333

Openingstijden en reserveren

Is Sauna Zuidwolde open? Kijk op de website van Sauna Zuidwolde voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.