Met korting naar Saunastate

Wat is Saunastate?

Saunastate is een wellnesscomplex op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe. De sauna is gevestigd in en om een oude boerenhofstede.

Saunastate reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Saunastate beoordeling achter te laten.

Korting op Saunastate tickets

Op deze pagina vind je kortingen en aanbiedingen voor Thermen Saunastate. Zo kan je bij Uitmetkorting.nl gemakkelijk en snel je tickets met hoge kortingen bestellen. Wellness Saunastate heeft een authentieke sfeer en is een ontspannen dagje uit. Alle geldige kortingsacties hebben we gebundeld op deze pagina. Zo bespaar je snel een heleboel geld en blijft er wat geld over voor wat lekkers. Relax en ontspan, je hoeft niet meer verder te zoeken naar voordeel. Prik een datum en koop simpel en snel je kortingskaarten voor Wellness Saunastate via Uitmetkorting.nl en geniet van nog meer ontspanning!

Saunastate Gorredijk

Ben jij wel toe aan een dagje genieten in een bijzondere omgeving? Midden in het Friese land, in Gorredijk, ligt Thermen Saunastate. Saunastate is een oude boerderij die omgebouwd is tot saunacomplex. In dit knusse saunacomplex vind je diverse sauna's. Omdat alle sauna's op elkaar aansluiten loop je hier gemakkelijk een saunarondje, waarbij je begint bij lauw en dan via warm naar heet gaat. Vervolgens koel je weer af. Je begint je rondje bijvoorbeeld in het Romeinse Caldrium met verwarmde marmeren wanden. Vervolgens ga je naar de Kruidenkamer, waar het heerlijk ruikt naar lavendel en tijm. Bezoek vervolgens de grote trots van Saunastate: de houtgestookte sauna in een authentieke pipowagen. In het stoombad warm je nog verder op en daarna spring je in het koude dompelbad. Je komt verder tot rust in de sfeervolle tuin van het complex, met uitzicht over de Friese weilanden. Schijnt de zon niet? Geen probleem. Na een huidanalyse kruip je lekker warm onder de zonnebank, zodat je met een kleurtje weer naar buiten gaat. In de huiskamer van Saunastate ben je van harte welkom voor een hapje of een drankje als afsluiter van deze relaxte dag! Kom in een andere, meer relaxtere staat van zijn bij SaunaState. Kortingskaarten koop je via Uitmetkorting.nl en krijg hier voordelige entree voor terug.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Saunastate

Stationsweg 94
8401DT Gorredijk
Nederland

Contact

+31 (0)513-461482

Openingstijden en reserveren

Is Saunastate open? Kijk op de website van Saunastate voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.