Met korting naar Scheldorado

Wat is Scheldorado?

Aquadome Scheldorado in het Zeeuwse Terneuzen is een overdekt subtropisch zwemparadijs en entertainmentcentrum met onder andere zwembaden, glijbanen, wellness, een overdekte speeltuin en restaurant.

Scheldorado reviews

Op basis van 23 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Scheldorado beoordeling achter te laten.

Korting op Scheldorado tickets

Vind hier korting op je toegangskaartjes voor Aquadome Scheldorado! Op deze pagina vind je namelijk een overzicht van alle lopende acties voor dit subtropische zwemparadijs in Terneuzen. Profiteer van hoge kortingen, oplopend tot wel 100%. In dit zwemparadijs vind je glijbanen, een speeltuin kan je relaxen in de whirlpool en ontspannen in een van de kruidenbaden. Het maakt niet uit of je alleen, met een vriend(in) of met je gezin gaat dit zwembad is leuk voor jong en oud. Dus haal bij ons je entreetickets, profiteer van hoge kortingen op je toegangskaartjes en geniet van een spetterende dag weg!

Scheldorado Terneuzen

Spetter, pieter, pater, lekker in het water! Neem je hele gezin mee naar een leuke en actieve middag in Scheldorado. Dit zwemparadijs ligt in het Zeeuwse Terneuzen en dankt zijn naam aan het feit dat het bad aan de Schelde ligt. Zwemmen is een activiteit door voor zowel jong als oud leuk is. De allerkleinste zwemmers zonder zwemdiploma gaan badderen in het peuterbad. Deze is helemaal aangekleed in een junglestijl, met palmbomen, rotsen en bamboe-elementen. Ook is er een piratenschip waar je met de glijbaan van af kunt glijden! De bezoekers met een zwemdiploma kunnen terecht in alle andere zwembaden. Wordt meegenomen door de golven in het golfslagbad, warm op in het recreatiebad of geniet van de zon in het buitenbad. Glibber van de glijbanen en bubbel in de whirlpools! Voor de echte ontspanning is er een spa-gedeelte, met een Turks stoombad, een kruidenbad en een zonnebank. Maak er pas echt een feestje van als je gaat zwemmen tijdens de Zwemdisco. Dit is al een jarenlange traditie die elke eerste zaterdagavond van de maand plaatsvindt. Dobber in het bad terwijl er leuke lichteffecten zijn en er mooie muziek wordt gedraaid. Naderhand kan je bij het restaurant of de Bon Bini Bar terecht voor een hapje en een drankje. Kortingstickets voor Scheldorado zijn binnenkort van jou via Uitmetkorting.nl. Spetterende en actuele kortingscodes-, bonnen & acties staan op deze pagina opgesomd.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Scheldorado

Stuvesande 2
4532MH Terneuzen
Nederland

Contact

+31 (0)115-615500

Openingstijden en reserveren

Is Scheldorado open? Kijk op de website van Scheldorado voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.