Met korting naar Share a perfect day

Wat is Share a perfect day?

Share a Perfect day is een evenement georganiseerd door Jumbo, speciaal voor vriendinnen. Kom shoppen, doe mee aan workshops, bewonder top artiesten én smul van food & drinks. Het vindt plaats op een festivalterrein in Hilvarenbeek.

Share a perfect day reviews

Op basis van 66 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Share a perfect day beoordeling achter te laten.

Korting op Share a perfect day tickets

Tienduizenden (voornamelijk) vrouwen dansten, lachten, dronken, aten en genoten op 30 juni, 1 juli en 2 juli van Share a Perfect Day, het vriendinnenevenement dat we bij Jumbo organiseren voor onze klanten. Op deze pagina kan je lekker nagenieten van Share a Perfect Day. Kan jij jezelf spotten in de grote aftermovie of in één van de drie korte aftermovies per dag?

Share a perfect day Hilvarenbeek

Hoe lang is het geleden dat jij iets leuks hebt gedaan met jouw vriendinnen? Waarschijnlijk te lang geleden! Plan daarom een gezellig dagje uit op 30 juni, 1 of 2 juni en kom naar Share a Perfect Day in Hilvarenbeek. Een uitgelezen dag om weer eens met al je vriendinnen samen te komen en bij te praten. Share a Perfect Day is het perfecte dagje uit om samen allerlei leuke activiteiten te doen en optredens bij te wonen.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Openingstijden en reserveren

Is Share a perfect day open? Kijk op de website van Share a perfect day voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.