Met korting naar Snowworld Zoetermeer

Wat is Snowworld Zoetermeer?

Snowworld is een indoorskibaan in Zoetermeer. Hier kun je 365 dagen per jaar skiën en snowboarden.

Snowworld Zoetermeer reviews

Op basis van 39 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Snowworld Zoetermeer beoordeling achter te laten.

Korting op Snowworld Zoetermeer tickets

Tickets voor Circus Renz zijn er in verschillende rangen. Zo zijn er ook verschillende manieren om te besparen op je entreetickets. Je kunt er voor kiezen van heel dichtbij alle clowns, wilde acrobatiek en trapeze artiesten te bekijken. Of iets minder kwijt te zijn aan je entreetickets en een rang naar achter te gaan zitten. Ben je flexibel? Ga dan op donderdag of vrijdag naar Circus Renz, het circus hanteert dan speciale familiedagen met korting voor het hele gezin. Heb je een CJP kan je ook voordeliger naar Circus Renz. Let wel op, de pas is niet altijd geldig.

Snowworld Zoetermeer

In skihal Snowworld Zoetermeer kun je skiën en snowboarden op een van de drie pistes van het indoor ski centrum. Er zijn veel en verschillende soort liften aanwezig die je naar een van de pistes brengen. Dit zorgt ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten tot je weer boven bent.
Snowworld Zoetermeer is leuk voor zowel de ervaren als de beginnende wintersporters. De langste piste heeft een dalingspercentage van 20%. Voor beginners is er een oefenpiste en kinderen kunnen terecht op de kinderpiste, waar ze veilig en spelenderwijs kennis maken met wintersport. Naast de pistes kun je je ook uitleven op het funpark dat aanwezig is in de indoorskibaan. Hier staan verschillende objecten waar je overheen kunt skiën of snowboarden en kunt gebruiken om stunts mee te doen. Bij snowworld kun je goed après skiën onder het genot van een drankje. In het restaurant kun je lekker eten na alle lichamelijke inspanningen.
Wil jij korting op een dagje snowworld? Houd dan deze pagina in de gaten.

Mensen bezochten ook: Alpincenter Bottrop, Montana Snowcenter, Skicentrum Hoofddorp, Skidôme Rucphen, Skidome Terneuzen, Skihalle Neuss, Snowplanet, Snowworld Landgraaf

Praktische informatie


Adres Snowworld Zoetermeer

Buytenparklaan 30
2717AX Zoetermeer
Nederland

Contact

0793-202202

Openingstijden en reserveren

Is Snowworld Zoetermeer open? Kijk op de website van Snowworld Zoetermeer voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.