Met korting naar Soenda

Wat is Soenda?

Soenda Festival is een jaarlijks terugkerend feest in de provincie Utrecht. Het wordt georganiseerd in de Ruigenhoekse polder, een erg toepasselijke naam. Je komt er vele stijlen muziek tegen: techno, house en techhouse.

Soenda reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Soenda beoordeling achter te laten.

Soenda Utrecht

Soenda Festival bestaat sinds 2009 en vindt vanaf 2011 plaats op een grotere locatie in de Ruigenhoekse polder, nabij de stad Utrecht. Er worden verschillende muziekstijlen gedraaid, zoals techno, minimal, house en techhouse. De minimumleeftijd is 18 jaar, waardoor het een gezellig volwassen festival is. Soenda Festival heeft altijd een intiem karakter gehad en dit blijft zo, ondanks dat het festival steeds groter wordt. In de Ruigenhoekse polder is het festival opgedeeld in eilanden, waardoor het intieme gevoel blijft. Er komen artiesten uit verschillende landen. Ook zijn er kluisjes aanwezig, zodat je niet de hele dag op je spullen hoeft te letten. Soenda Festival wordt georganiseerd door Elevation Events, welke onder andere ook 'Tegengas', 'Smeerboel' en 'Soenda Indoor' organiseert. Het festival staat bekend als een festival waar de grootste techno-artiesten en fans op af komen. Het 'love, peace en freedom' principe herleeft weer volledig tijdens het Soenda Festival. Er zijn verschillende eettentjes aanwezig en er is veel ruimte voor expressie. Je kunt je eigen 'Comfort Zone' reserveren of langs gaan bij de koffiepsychiater. Voor de liefhebber is er ook vaak ook nog een afterparty in het centrum van Utrecht.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Dance Event, Awakenings, Dance Valley, Festyland, Indian Summer Festival, Linda Festival, Lowlands, Mysteryland, Pinkpop, Sensation

Praktische informatie


Adres Soenda

Ruigenhoekse Polder
Utrecht
Nederland

Contact

302433717

Openingstijden en reserveren

Is Soenda open? Kijk op de website van Soenda voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.