Met korting naar Spa En Beauty Loppersum

Wat is Spa En Beauty Loppersum?

Spa en Beauty Loppersum is een wellnesscentrum in het noorden van Groningen, ook wel het adres voor ultieme ontspanning. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig, waar je helemaal van tot rust komt.

Spa En Beauty Loppersum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Spa En Beauty Loppersum beoordeling achter te laten.

Spa En Beauty Loppersum

Een dagje aan jezelf denken is helemaal geen schande, je doet dat in een ontspannende omgeving tijdens een bezoek aan Spa En Beauty Loppersum. Daar geef je je lichaam en geest rust en laat je je lekker in de watten leggen door een team van professionals. Je ondergaat een opeenstapeling van behandelingen en vertoeft met tussenposen in de sauna's of zoutgrot. Je hebt er bovendien genoeg om uit te kiezen, ga bijvoorbeeld in de drie verschillende Finse sauna's of neem plaats in de infraroodsauna. Ook is er een heerlijk warm en kruidig Turks stoombad en koel je weer af in het dompelbad of zwembad. Wanneer je wat tijd over hebt geniet je ook even van de relaxzolder waar je in totale rust even je hoofd leeg kan maken voor je beautybehandeling begint. Maak een keuze uit de verschillende soorten massages, lichaamspackingen of laat je handen eens goed verzorgen tijdens een manicure. Kortom, een heerlijke dag met voldoende faciliteiten om voor ieder wat wils te bieden. Vergeet niet om ondertussen ook voldoende te drinken in het restaurant en sluit je dagje uit er ook af met een heerlijk gezond diner die de chefs vers voor je bereiden.

Mensen bezochten ook: Huize Holterhof, Thermen R, Wellness Boerderij, Wellness Center De Bronsbergen, Wellness Goes, Wellness Helmond, Wellness Leiden, Wellness Roosendaal, Wellness Sittard

Praktische informatie


Adres Spa En Beauty Loppersum

Raadhuisstraat 4
9919AK Loppersum
Nederland

Contact

596571592

Openingstijden en reserveren

Is Spa En Beauty Loppersum open? Kijk op de website van Spa En Beauty Loppersum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.