Met korting naar Spa Gouda

Wat is Spa Gouda?

Spa Gouda is een kuuroord waar je aan het perfecte adres bent voor een dagje ontspanning. Er is ruime keuze uit sauna’s, baden maar natuurlijk ook heerlijke massages.

Spa Gouda reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Spa Gouda beoordeling achter te laten.

Spa Gouda

Spa Gouda bevindt zich in het centrum van Gouda, in een historisch pand. In 1922 werd hier een badhuis geopend en precies 90 jaar later is het een spa geworden. Zodra je binnenkomt zal je je verbazen over hoe mooi dit pand is gerenoveerd zonder de oude kenmerken volledig uit het oog te verliezen. Spa Gouda biedt eigenlijk alles dat nodig is voor totale ontspanning. Er is voor ieder wat wils. Je kunt hier gebruik maken van een van de vele sauna’s, verschillende baden of een persoonlijke behandeling naar keuze in de beauty salon. Om de dag helemaal compleet te maken, serveert het restaurant heerlijke lunch of diner. Iedereen is wel eens toe aan een dagje heerlijk ontspannen. En wat maakt dat nou nog leuker dan met korting? Wij houden je op deze pagina op de hoogte van de beste kortingsacties voor Spa Gouda!

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Spa Gouda

Lange Groenendaal 79
2801LS Gouda
Nederland

Contact

+31(0)182-504201

Openingstijden en reserveren

Is Spa Gouda open? Kijk op de website van Spa Gouda voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.