Met korting naar Space Expo

Wat is Space Expo?

Space Expo in Noordwijk is een permanente ruimtevaarttentoonstelling, waar je veel kunt leren en ervaren over de ruimte en ruimtevaart. De tentoonstelling ligt op het terrein van de ESTEC, het European Space Research and Technology Centre.

Space Expo reviews

Op basis van 90 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Space Expo beoordeling achter te laten.

Korting op Space Expo tickets

Kinderen tot vier jaar zijn gratis, voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar geldt een gereduceerde prijs. Echter kan een dagje met het hele gezin naar Space Expo al snel oplopen. Wij van Uitmetkorting.nl houden van voordeel, op deze pagina vind je makkelijke manieren op te besparen op je Space Expo entreetickets. Zo kan je genieten van een voordelig familie dagje uit. Ga je met het openbaar vervoer naar Space Expo? Maak dan gebruik van de Space Expo openbaar vervoer combinatietickets. Zo kan je voordeliger naar Space Expo reizen. Mensen met een Museumkaart kunnen gratis naar Space Expo.

Space Expo Noordwijk

Heb jij altijd al willen weten hoe het is in de ruimte? Bij Space Expo in Noordwijk kom je daar achter, want hier is werkelijk alles te zien over de ruimtevaart, de ruimte, en alles daar omheen. Ga mee op reis langs de verre planeten en bewonder het Melkwegstelsel. Je zult hier ontzettend veel leren, bijvoorbeeld over de techniek achter de ruimtevaart. Zo kom je erachter hoe een raket de ruimte in wordt geschoten of hoe een satelliet werkt. Ook vertellen ze je bij Space Expo hoe astronauten slapen en hoe het komt dat je zweeft in de ruimte. In de Space Train neem je een kijkje achter de schermen van de ESA. De ESA is de grootste ruimtevaartorganisatie van Europa en weet dus echt hoe het zit. Je bezoekt met de trein testfaciliteiten voor satellieten en het informatiecentrum van het International Space Station. De tentoonstellingen wisselen regelmatig en zijn interactief. Je kijkt hier dus niet alleen, maar denkt en doet ook mee bij Space Expo.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Space Expo

Keplerlaan 3
2201AZ Noordwijk
Nederland

Contact

0900-87654321

Openingstijden en reserveren

Is Space Expo open? Kijk op de website van Space Expo voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.