Met korting naar Space Mountain

Wat is Space Mountain?

Space Mountain is een populaire achtbaan in Disney themaparken. De achtbaan is donker en bevindt zich in een ruimte thema. De rit is een spannende ervaring met veel bochten, duizelingwekkende stijgingen en snelle afdalingen. De achtbaan is een van de meest populaire attracties in de parken en is een must voor iedereen die een bezoek brengt aan Disney.

Space Mountain reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Space Mountain beoordeling achter te laten.

Korting op Space Mountain tickets

Voor een ritje in de Space Mountain achtbaan heb je toegangskaarten nodig voor Disneyland Parijs. Deze kaarten zijn soms vrij prijzig. Maak daarom gebruik van een aanbieding die je mogelijk vindt bij Uitmetkorting.nl. Hiermee ontvang jij korting op jouw bezoek aan de Space Mountain in Disneyland Parijs. Door de kosten laag te houden bespaar je geld. Dit kan je opsparen voor je volgende vakantie, om nog een ritje in de Space Mountain Disneyland te maken. Ga dus met een Space Mountain snelheid naar de website en kijk of er op dit moment een kortingsactie loopt.

Space Mountain Parijs

Heb je zin in avontuur, breng dan een bezoek aan de Space Mountain in Disneyland Parijs. Deze geweldige attractie is een must voor iedereen die het park bezoekt. Je wordt de ruimte ingeschoten en verkent daar gebieden waar nog geen mens is geweest. Laat je meevoeren in de beleving door middel van licht en geluid en ga helemaal op in de wereld van Star Wars. Daarna is het tijd voor de rest van het park, waar je attracties van alle Disney Verhalen bezoekt. Van snelle, spannende achtbanen tot rustige tochtjes met een boot: het kan hier allemaal. ’s Avonds blijf je slapen in een echt Disney Hotel en de volgende ochtend ontmoet je verschillende Disney Helden. Ontdek ook zeker de wereldstad Parijs door te wandelen en de grote monumenten te bezoeken, zoals de Eiffeltoren. Gebruik voor toegang tot het park met de Space Mountain kortingscodes om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland