Met korting naar Speelgoedmuseum Mechelen

Wat is Speelgoedmuseum Mechelen?

Speelgoedmuseum Mechelen is een unieke plek waar je kunt genieten van een grote collectie historisch speelgoed. Je kunt er oude speelgoedauto's, poppen, treinen, poppenhuizen en nog veel meer bewonderen. Er is ook een educatief programma voor kinderen. Een bezoek aan het museum is een leuke ervaring voor jong en oud.

Speelgoedmuseum Mechelen reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Speelgoedmuseum Mechelen beoordeling achter te laten.

Speelgoedmuseum Mechelen

Speelgoed is voor iedereen leuk, of je nu jong of oud bent, iedereen loopt hebberig door een speelgoedzaak. Nu vind je al het speelgoed van alle tijden onder een dak. Het Speelgoedmuseum in Mechelen heeft een ruime collectie aan allerlei soorten toys. Van beren tot poppen en van bordspelletjes tot miniaturen. De kleintjes mogen op ontdekkingstocht terwijl jij herinneringen ophaalt. Kom snel een bezoekje brengen aan dit mooie museum in het Belgische Mechelen!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Speelgoedmuseum Mechelen

Nekkerspoelstraat 21
2800 Mechelen
België

Contact

15557075

Openingstijden en reserveren

Is Speelgoedmuseum Mechelen open? Kijk op de website van Speelgoedmuseum Mechelen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.