Met korting naar Speelstad Oranje

Wat is Speelstad Oranje?

Speelstad Oranje is een unieke stad waar kinderen zich kunnen uitleven. Er zijn verschillende speelplekken, zoals een klimmuur, een voetbalveld, een trampolinepark en een kartbaan. Ook is er een grote speeltuin met glijbanen, schommels en klimtoestellen. Er is ook een restaurant waar kinderen kunnen genieten van een lekkere maaltijd. Kortom, Speelstad Oranje is een plek waar kinderen zich kunnen vermaken en waar ouders rustig kunnen toekijken.

Speelstad Oranje reviews

Op basis van 12 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Speelstad Oranje beoordeling achter te laten.

Speelstad Oranje

Speelstad Oranje is een goedkoop dagje uit door de all-in prijzen. Eten en drinken zijn onbeperkt en al bij de entreeprijs inbegrepen. Ook het parkeren is gratis. Door de all-inclusive formule kom je nooit voor onverwachte kosten te staan: dat maakt het dagje uit wel heel voordelig! Soms kan het nog goedkoper, op deze pagina vind je regelmatig kortingen. Al bespaar je ook al wanneer je online je tickets koopt voor Speelstad Oranje, hier wordt namelijk vaak 10% korting gegeven ten opzichte van de kaartjes aan de kassa. Ook maakt het verschil of je in het hoogseizoen of laagseizoen naar het park gaat. In de maanden juli en augustus is het vaak drukker, maar ook duurder. Ook is het mogelijk te overnachten in het aangrenzende Vakantiepark Oranje. Hierdoor ontvang je al snel 50% korting op de entree van Speelstad Oranje en hou je er nog een leuke vakantie aan over!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Speelstad Oranje

Oranje 8
9416TC Oranje
Nederland

Contact

592458080

Openingstijden en reserveren

Is Speelstad Oranje open? Kijk op de website van Speelstad Oranje voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.