Met korting naar Spido

Wat is Spido?

Spido is een rondvaartbedrijf in Rotterdam met meerdere schepen in haar vloot. Dagelijks organiseren ze rondvaarten voornamelijk door de haven van Rotterdam.

Spido reviews

Op basis van 50 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Spido beoordeling achter te laten.

Korting op Spido tickets

Rondvaarten en boottochten door de havenstad van Nederland? Boek een voordelige trip via Spido. Een dag weg hoeft niet perse prijzig te zijn. Bekijk het aanbod op de website van Uitmetkorting.nl. De tochten hebben vaak een thema, bijvoorbeeld 'Zeven Rivieren en Deltawerken' of combineer een tocht op het water met een bezoek aan het Luxor Theater. Zo wordt het niet zomaar een rondvaart die je gaat maken maar je krijgt hier ook een lekkernij bij. Jouw dag wordt ontpopt tot een event. Boek een unieke rondvaart bij Spido. Kortingsmogelijkheden voor Spido staan op deze website. Profiteer mee voor veel voordeel.

Spido Rotterdam

Spido organiseert veel leuke rondvaarten en boottochten in Rotterdam. Ontdek bijvoorbeeld de haven van Rotterdam tijdens een rondvaart en vaar tussen de werven, dokker en duizenden containers. Een andere leuke boottocht is de dagtocht 'Zeven Rivieren en Deltawerken'. Tijdens deze boottocht vaar je langs havenstadjes, 18e eeuwse molens, bruggen en mooie natuur. In de zomer worden er 's avonds speciale tours georganiseerd waarbij je geniet van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam tijdens zonsondergang. Er zijn verschillende leuke arrangementen te boeken, zoals een arrangement voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes waarbij je na een rondvaart een wedstrijdje houdt op een futuristische waterfiets, of een rondvaart die je combineert met een gezellige musical in het indrukwekkende Luxor Theater. Speciaal voor scholen worden er schoolreisjes georganiseerd. Kinderen leren niet alleen veel over de haven van Rotterdam maar brengen aansluitend ook een bezoekje aan een leuke tentoonstelling of scheepswerf De Delft, waar een prachtig 18e eeuws schip nagebouwd wordt. Je maakt er een compleet varend event van door lekker te lunchen of dineren in één van de luxe schepen. Voor een gezellig dagje uit in Rotterdam waarbij je meer wilt leren over deze bijzondere havenstad is het echt een aanrader om bij Spido een leuke rondvaart te boeken. Korting op tickets voor Spido? Raadpleeg deze Uitmetkorting pagina en vang veel voordeel.

Mensen bezochten ook: Blue Boat Company, Marken Express, Rederij Leerdam, Rederij Lovers, Rederij Schuttevaer, Rederij Stiphout

Praktische informatie


Adres Spido

Willemsplein 85
3016DR Rotterdam
Nederland

Contact

010-2759988

Openingstijden en reserveren

Is Spido open? Kijk op de website van Spido voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.