Met korting naar Sprookjesbos

Wat is Sprookjesbos?

Het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul is een nostalgisch attractiepark in sprookjesachtige sfeer, perfect voor een dagje uit met jonge kinderen.

Sprookjesbos reviews

Op basis van 26 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sprookjesbos beoordeling achter te laten.

Korting op Sprookjesbos tickets

Het Sprookjesbos is een indrukwekkende en fantasievolle dag uit met je kinderen. Op deze pagina vind je actuele kortingsacties tot het Sprookjesbos. Verzeker jezelf van een voordelige entreeticket, doe mee aan een veiling of maak gebruik van een kortingsvoucher. Het maakt niet uit wat voor korting je zoekt, je vindt hem hier! Wij van Uitmetkorting.nl struinen namelijk het internet af om alle actuele kortingsacties voor jou te bundelen. Zo hoef jij niet meer het hele internet door te spitten voor korting en blijft er geld over voor wat lekkers of een souvenir voor het thuisfront.

Sprookjesbos Valkenburg aan de Geul

Het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul is een geweldig themapark voor jonge kinderen. Veel bekende klassieke sprookjesfiguren zijn aanwezig in Het Sprookjesbos zoals Roodkapje en de boze wolf, Hans en Grietje en Sneeuwwitje en de zeven dwergen. De verhalen van de gebroeders Grimm zijn hier uiteraard vertegenwoordigd. De kinderen lopen van hun ene voorleesverhaal in het anderen. Zo komt iedereen oog in oog te staan met de mooie prinsessen en de boze heksen. Kom kijken hoe diep de put van Vrouw Holle is en kom luisteren naar de fluit van de rattenvanger van Hamelen. Hier zie je sprookjes echt tot leven komen. Naast deze fantastische sprookjesfiguren zijn er ook een hoop spannende attracties. Na de Wildwaterbaan spetter jij naar het schommelschip. Alles is aanwezig voor een fantastisch dagje uit met de kinderen. Om even uit te rusten kun je plaatsnemen op het terras van het restaurant waar je een lekker ijsje kunt halen. Ook kun je bij het Sprookjesbos echte Limburgse mergelgrotten bezoeken. Deze grotten zijn ontstaan doordat mensen eeuwenlang kalksteen hebben uitgestoken. Hierdoor zijn indrukwekkende gangenstelsels ontstaan. Het themapark heeft hier een ware skelterbaan laten aanleggen. Een spannende attractie die je zeker moet zien als je naar Het Sprookjesbos in Valkenburg gaat! Bezoek het Sprookjesbos te Valkenburg door een magische korting op de kop te tikken. Een betaalbaar dagje uit naar het zuiden: plan hem snel via Uitmetkorting.nl!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Sprookjesbos

Sibbergrubbe 2A
6301AA Valkenburg aan de Geul
Nederland

Contact

+31 (0)43-6012985

Openingstijden en reserveren

Is Sprookjesbos open? Kijk op de website van Sprookjesbos voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.