Met korting naar Sprookjeshof

Wat is Sprookjeshof?

Attractiepark Sprookjeshof is een speeltuin, kinderboerderij en attractiepark in één. Dit themapark in Zuidlaren brengt je in sprookjesachtige sferen. Kinderen vermaken zich hier de hele dag tussen de glijbanen, Sneeuwwitje, Roodkapje en draaimolens. Het attractiepark heeft zowel indoor als outdoor speelplezier.

Sprookjeshof reviews

Op basis van 51 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sprookjeshof beoordeling achter te laten.

Korting op Sprookjeshof tickets

Attractiepark Sprookjeshof is een toegankelijk park voor jong en oud. Om te beginnen is parkeren gewoon gratis. Dat scheelt alvast een aantal euro's. Daarnaast zijn kinderen onder de 2 jaar gratis. De tickets zijn in vergelijking met andere attractieparken goedkoop. Verder verzamelt Uitmetkorting.nl regelmatig aanbiedingen zodat je met korting en leuk dagje weg gaat. Zodra er een korting beschikbaar is, staat dit op de pagina van Sprookjeshof. Voor de rondvaart wordt een afzonderlijke prijs gerekend. En voor kinderfeestje en schoolreizen gelden leuke extra's!

Sprookjeshof Zuidlaren

Sprookjeshof in Zuidlaren is een dagje uit voor kinderen van alle leeftijden. Zowel binnen als buiten beleven ze een heerlijke dag. Met een druk op de knop komen maar liefst 25 sprookjes in dit park tot leven. Buiten vind je er een waar speelparadijs vol met schommels, glijbanen, klimtoestellen en waterattracties. Rondom het kasteel van het Sprookjeshof lopen allerlei lieve dieren rond, zoals herten, geitjes en alpaca’s. Is het slecht weer? Sprookjeshof heeft een 3000m2 grote indoor speeltuin vol met vermaak. Hier vind je games, ballenbakken en klimtoestellen voor alle leeftijden. Ouders kunnen genieten van een kopje koffie in het restaurant terwijl kinderen naar hartelust klimmen en klauteren. Sprookjeshof Zuidlaren is uitermate geschikt voor kinderfeestjes en op deze pagina vind je allerlei manieren om te besparen op entreekaartjes. Zo kan iedereen mee naar Sprookjeshof Zuidlaren en houd je geld over voor ijsjes. Wees er snel bij en profiteer!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Sprookjeshof

Groningerstraat 10
9471AR Zuidlaren
Nederland

Contact

050-4091212

Openingstijden en reserveren

Is Sprookjeshof open? Kijk op de website van Sprookjeshof voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.