Met korting naar Stedelijk Museum Amsterdam

Wat is Stedelijk Museum Amsterdam?

Het Stedelijk Museum Amsterdam is een bekend en populair museum voor moderne en hedendaagse kunst aan het Museumplein in Amsterdam.

Stedelijk Museum Amsterdam reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Stedelijk Museum Amsterdam beoordeling achter te laten.

Korting op Stedelijk Museum Amsterdam tickets

Ontdek nu met korting moderne en hedendaagse kunst en vormgeving in het Stedelijk Museum van Amsterdam. Dit museum heeft naast vaste collecties wisselende exposities van andere kunstenaars of van bijzondere kunststromen. Haal nu je entreetickets voor het Stedelijk Museum met korting en zie unieke beeldhouwkunst, schilderwerken en vormgevingen. Op deze pagina vind je geweldige aanbiedingen waarmee je kan profiteren van hoge kortingen. Koop je tickets met korting of combineer je bezoek met een andere activiteit. Op deze pagina vind je alleen geldige aanbiedingen waarmee je makkelijk en snel geld kan besparen. Dus wees slim, profiteer van korting en haal nu voordelig je entreekaartjes voor het Stedelijk Museum Amsterdam via Uitmetkorting.nl.

Stedelijk Museum Amsterdam

Stedelijk Museum Amsterdam is een museum voor klassiek, moderne en hedendaagse kunst. Het museum heeft vanaf 1874 een indrukwekkende collectie verzameld. Niet alleen werk van bekende Nederlandse kunstenaars vind je in dit museum. Er is namelijk ook aandacht voor bijvoorbeeld pop-art van Andy Warhol en bijzondere fotografie van John Baldessari. Maar in de collectie van het museum vind je ook veel bekende kunstenaars uit Nederland. Karel Appel, Gerrit Rietveld en Hans Aarsman hebben een prominente plek in de collectie in genomen. In het museum ben je van harte welkom voor de permanente tentoonstelling, maar daarnaast ook voor de wisselende tentoonstellingen. De permanente collectie breidt steeds verder uit met extra aandacht voor vormgeving, maar uiteraard ook de hedendaagse en moderne kunst. De wisselende exposities gaan steeds over een andere kunstenaar of bijzondere stroming. Binnen deze exposities is er ruimte voor fotografie, beeldhouwkunst, vormgeving maar ook schilderwerken en bijzondere installaties krijgen een plekje binnen dit museum. In dit museum ben je op de juiste plek voor een leerzame dag met familie, vrienden, kennissen of een complete schoolklas. Voor iedere groep zijn er bijzondere rondleidingen, workshops en andere activiteiten georganiseerd. Regel voor groepen passende korting, vind een leuke kortingsactie en bespaar geld op een groepsreis. Afgestemd op het gezelschap waarmee jij een bezoek brengt volg jij ook een rondleiding.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Stedelijk Museum Amsterdam

Museumplein 10
1071DJ Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5732911

Openingstijden en reserveren

Is Stedelijk Museum Amsterdam open? Kijk op de website van Stedelijk Museum Amsterdam voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.