Met korting naar Stripmuseum Groningen

Wat is Stripmuseum Groningen?

Het Stripmuseum in Groningen is hét Nederlands Stripmuseum, een museum dat volledig in het teken staat van strips en striptekenaars van vroeger en nu.

Stripmuseum Groningen reviews

Op basis van 10 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Stripmuseum Groningen beoordeling achter te laten.

Korting op Stripmuseum Groningen tickets

Profiteer snel en gemakkelijk van korting op het Nederlands Stripmuseum. Dit leuke museum in Groningen is nu met korting te bezoeken. Bespaar snel op je entreetickets door een van de geldige acties op deze pagina, zo kan je het Stripmuseum met de beste korting bezoeken. Dit museum is een leuk voor jong en oud. Voor de oudere generatie vooral een feest van herkenning, waar jongeren hun huidige helden kunnen zien. Leer meer over bekende striphelden door een speurtocht te doen door het Stripmuseum. Dus betaal niet te veel op je bezoekje en haal gratis kaartjes of kaartjes met korting gemakkelijk en snel via Uitmetkorting.nl

Stripmuseum Groningen

Suske en Wiske, Donald Duck, Jan, Jans en de kinderen. Deze en vele andere striphelden kom je vaak tegen in de krant, een tijdschrift of in een stripboek. Door alle grappige plaatjes wordt er een spannend, leuk of grappig verhaal verteld. Bij Het Nederlands Stripmuseum Groningen zie je stap voor stap hoe deze striptekeningen worden gemaakt. In het atelier leer je zelf een strip te tekenen. Dit museum is niet alleen leuk om alle plaatjes die je ziet in het museum. Ook omdat er van alles te doen is wat je mee naar huis mag nemen is dit museum heel erg de moeite waard. Bezoek het museum met het hele gezin of vier hier een kinderfeestje, ongetwijfeld heeft iedereen het ontzettend naar de zin en willen ze niet meer naar huis. In het museum vind je van heel veel verschillende strips allerlei toffe uitvoeringen en bovendien zie je hoe groot sommige reeksen al zijn. Zo zijn er van bijvoorbeeld Jan, Jans en de Kinderen al meer dan 50 stripboeken verschenen. We kennen allemaal de oude Donald Duck en z'n vriendjes, maar tegenwoordig zijn er ook allerlei nieuwe vormen van striptekenen die bijvoorbeeld van de andere kant van de wereld komen overwaaien zoals Manga. Korting pakken op een ticket naar 't Nederlands Stripmuseum Groningen? Speur langs de content en acties op deze pagina en kom meer te weten over het museum en alle actuele deals.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Stripmuseum Groningen

Westerhaven 71
9718AC Groningen
Nederland

Contact

+31 (0)50-3178470

Openingstijden en reserveren

Is Stripmuseum Groningen open? Kijk op de website van Stripmuseum Groningen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.