Met korting naar Sunday Fair

Sunday Fair reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sunday Fair beoordeling achter te laten.

Sunday Fair Heusden

Niets mis met de bekende, grote winkelketens. Maar wat is er leuker dan op ontdekkingsreis te gaan bij de vele stands op de Sunday Fair en af te wijken van het gebaande pad? Alleen, met een vriendin, partner of het hele gezin. Laat je verrassen door buitengewone, vintage, authentieke, leuke, creatieve, originele producten en hebbedingen uit binnen- en buitenland en geniet van de indian summer in het herfstbos. Doe inspiratie op door creaties van de meest uiteenlopende kunstenaars, designers, starters en reeds gevestigde lifestyle bedrijven. Proef van eerlijke, biologische, ambachtelijke streekproducten en delicatessen. Of geniet van culinaire gerechten uit alle windstreken gepresenteerd door populaire rollende keukens & foodtrucks.

Voel je lekker, lach, doe, shop en verwonder je. Geef jezelf een kado, een stijladvies, nieuwe tas, kleurrijk kledingstuk of geniet van een ontspannende massage. Sta oog in oog met live muzikanten, mystery guests, sluit aan achter de ganzenparade en kijk met open mond naar het theater, de roofvogeldemonstraties en paardenshows. Ook voor kinderen is er veel te zien en doen. Het leven is goed in het Brabantse land, beleef het tijdens de Sunday Fair!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Sunday Fair

Vimmerik 18
5352CB Heusden
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Sunday Fair open? Kijk op de website van Sunday Fair voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.