Met korting naar Sundays

Wat is Sundays?

Weer of geen weer, bij Sunday's is het altijd mogelijk om een lekker kleurtje te krijgen. Bij vestigingen door het hele land zon je veilig en verantwoord.

Sundays reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sundays beoordeling achter te laten.

Korting op Sundays tickets

Voordelig naar de zon? Dat kan bij Sunday’s! Verantwoordelijk zonnen bij Sunday’s hoeft nu via Uitmetkorting.nl niet duur te zijn. Dus heb je een oppepper nodig en behoefte aan Vitamine D?! Haal dan je Sunday kaartjes via deze pagina en maak voordelig een tripje naar de zon. En daarvoor hoef je niet ver te reizen want er zijn meer dan 60 zonnestudio’s die je helpen met veilig en verantwoordelijk zonnen en te relaxen. Liever niet onder de zonnebank, dan kan je kiezen voor een spray tan. Een bezoekje aan Sundays is even tijd voor jezelf nemen en dit kan nu verantwoordelijk, veilig en voordelig!

Sundays Nederland

Verantwoord zonnen doe je bij Sunday's. Veiligheid staat namelijk hoog in het vaandel bij de zonnestudioketen. Het maakt niet uit waar je woont, door het hele land zijn vestigingen te vinden. Voor een boost aan Vitamine D kom je langs Sunday's. Er zijn speciale zonnebanken ontworpen voor Vitamine D tekort: de blue D-lite banken. Een bezoek aan deze bank zorgt er voor dat jouw weerstand verbetert. Wie wil zich nou niet fitter voelen het hele jaar door? Bij een eerste bezoek krijg je een uitgebreide huidanalyse en persoonlijk zonadvies. Medewerkers gaan op zoek naar de zoncabine die bij jouw huid past. Je maakt ook gebruik van verzorgingsproducten tijdens je bezoek om ervoor te zorgen dat je huid niet alleen gekleurd is, maar ook als perzik aanvoelt bij vertrek. Verder krijg je uitleg over de werking van de banken naar eigen behoefte. Heb je lekker gezond en wil je nog even relaxen? Neem plaats in de leeshoek voor een kopje koffie of thee.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam