Met korting naar Tasty Comedy

Wat is Tasty Comedy?

Tasty Comedy brengt nationaal- en internationaal talent samen. Voor een avond vol muziek, komedie en musical. De Comedy Show wordt gecombineerd met een 4-gangendiner en je hebt prachtig uitzicht op de Pier in Scheveningen.

Tasty Comedy reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tasty Comedy beoordeling achter te laten.

Korting op Tasty Comedy tickets

Wil jij met korting naar een smakelijke- en vermakelijke show komen kijken? Tasty Comedy te Scheveningen combineert komedie met muziek én lekker eten. Aan de pier in Scheveningen worden shows georganiseerd door Tasty Comedy. Tasty Comedy staat namelijk voor het concept: lachen, gieren en smullen. Uitmetkorting.nl verzamelt op deze pagina actuele kortingen zodat jij voor een lage prijs terecht kunt op de Pier in Scheveningen. Er zijn verscheidene mogelijkheden om korting te bemachtigen. Dit kan bijvoorbeeld via de win-actie, een veiling of een kortingscode. Sleep tickets in de wacht voor een fraaie prijs. Wie weet zit jij binnenkort te dineren in deze ludieke setting. 360° uitzicht op zee, de hele avond vermaak en vier gangen aan heerlijk eten. Doe er je voordeel mee en zorg dat je er bij bent.

Tasty Comedy Scheveningen

Een hele avond genieten van heerlijk eten én internationale en nationale comedians, dat kan bij Tasty Comedy! Op de mooiste plek op de Pier van Scheveningen is Tasty Comedy te vinden. Tasty Comedy vindt plaats in een knusse ronde ruimte. Dit zorgt voor prachtig panoramisch uitzicht en geen enkele avond hetzelfde bij Tasty Comedy. Kom en geniet van een onvergetelijke avond. Met de aanbiedingen op deze pagina krijg je korting op verschillende arrangementen. Er zijn verscheidene soorten tickets; een VIP tafel voor 2 personen, een 1e rang ticket of 2e rang. Bij een VIP-ticket krijg je een extra aperitiefje en een tafel voor jou en jullie metgezel. Bij een 1e rang ticket heb je nét wat beter zicht op de huisband. Toch kan ieder één genieten van nationaal- en internationaal komedie talent. Welk dieet je ook hebt, wat betreft het eten kan er rekening gehouden met verscheidene wensen.

Mensen bezochten ook: West Side Story, Woezel En Pip

Praktische informatie


Adres Tasty Comedy

Strandweg 150-154
2586 JK Scheveningen
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Tasty Comedy open? Kijk op de website van Tasty Comedy voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.