Met korting naar The Upside Down Amsterdam

Wat is The Upside Down Amsterdam?

The Upside Down Amsterdam is het grootste interactieve Instagram museum in Europa, zoals de naam al aangeeft gevestigd in Amsterdam. Het museum richt zich op alle Instagram-fans. Ontdek hier de leukste en interactieve kamers en decors die het zeker perfect doen op jouw Instagram-feed!

The Upside Down Amsterdam reviews

Op basis van 58 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw The Upside Down Amsterdam beoordeling achter te laten.

Korting op The Upside Down Amsterdam tickets

Wanneer jij een leuk en Instagram-proof dagje uit wilt beleven, is The Upside Down in Amsterdam de place to be. Hier ben je niet alleen verzekerd van heel veel leuke Instagram-foto’s, maar word je ook volop geïnspireerd door de mooiste decors en installaties. Er is genoeg te ontdekken in dit actieve museum in Amsterdam, opgericht door de bekende influencer Anna Nooshin. Trek je beste outfit aan scroll door de beste kortingsacties van Uitmetkorting.nl: boek jouw entreeticket vandaag nog! Doordat je hier regelmatig acties en aanbiedingen tegenkomt, profiteer jij optimaal. Doordat je geld bespaart houd je wat over voor een hapje en een drankje daarna. Je hoeft nooit meer een actie te missen: je vindt ze allemaal bij Uitmetkorting.nl!

The Upside Down Amsterdam

The Upside Down is een van de Instagram-musea in Amsterdam. Het museum is speciaal voor de digitale generatie en heeft tal van kamers om te bewonderen. De rode draad door het museum is ‘upside down’, geïnspireerd door de populaire Netflix-show Stranger Things. Hierdoor lijkt het bij de kamers op de foto alsof je zweeft. Het museum heeft vijftien kamers en 25 decors en kunstinstallaties: samen vormen ze de Instagrammable Dutch Experience. The Upside Down is voor iedereen: jong en oud ontdekken hier een nieuwe realiteit en vinden inspiratie. Altijd al de beste foto’s willen maken voor je Instagram? Dat kan bij The Upside Down Amsterdam! Uitmetkorting.nl blijft voor jou op de hoogte van alle acties. Zo hoef je zelf niets te missen en weet je zeker dat je met korting naar een van de populairste musea van dit moment gaat!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres The Upside Down Amsterdam

Europaboulevard 5
1079 PC Amsterdam
Nederland

Contact

31850659225

Openingstijden en reserveren

Is The Upside Down Amsterdam open? Kijk op de website van The Upside Down Amsterdam voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.