Met korting naar Thermen La Mer

Wat is Thermen La Mer?

Thermen La Mer is een saunacomplex in de Flevopolder. Midden in het Vroege Vogelbos vind je de luxueuze sauna in de buurt van Almere.

Thermen La Mer reviews

Op basis van 66 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Thermen La Mer beoordeling achter te laten.

Thermen La Mer Almere

Thermen La Mer is een luxueuze sauna in de bosrijke omgeving van Almere. Hier ben je aan het goede adres voor een wellness dagje in de Flevopolder. Het saunacomplex is van alle gemakken voorzien, waardoor je in deze day-spa helemaal tot rust komt. Zo is er een kruidensauna, een Infraroodsauna, een opgietsauna en een meditatie-sauna. Bijzonder is de Finse Kelo sauna, gemaakt van eeuwenoude Finse boomstammen en met een temperatuur van ongeveer 95 graden. Hier worden dagelijks opgietingen verzorgd. Naast de sauna's zijn er ook andere faciliteiten. Er is een Romeins Stoombad, waar je je eeuwen terug in de tijd waant en bij een hoge luchtvochtigheid helemaal tot rust komt. Buiten vind je de Mediterrane tuin en een royaal lounge terras. De thermen zijn ook heerlijk. Door de zwembaden en whirlpools ontspan je ook in het water volkomen. Om je dag compleet te maken worden er in het Wellness-Beauty instituut allerlei beautybehandelingen en massages verzorgd. Je maakt je dag compleet met een vers sapje, een salade of een wijntje in de gezellige horecagelegenheid van Thermen La Mer. Op deze pagina zie je of jouw dag compleet wordt met een leuke aanbieding!

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Thermen La Mer

Scoutingpad 3
1351GN Almere
Nederland

Contact

036-5386888

Openingstijden en reserveren

Is Thermen La Mer open? Kijk op de website van Thermen La Mer voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.