Met korting naar Thermenmuseum

Wat is Thermenmuseum?

In het Thermenmuseum vind je de overblijfselen van een oud Romeins badhuis. Dit badcomplex werd ook wel de thermen genoemd. Dit badhuis was gevestigd in Coriovallum. Deze Romeinse stad was gevestigd op de plek waar je nu Heerlen vindt. Er is in Nederland verder geen enkel ander badhuis uit de Romeinse tijd te vinden.

Thermenmuseum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Thermenmuseum beoordeling achter te laten.

Thermenmuseum Heerlen

Een bezoekje aan het Thermenmuseum is nog leuker wanneer je korting krijgt. Ben jij benieuwd of er op dit moment een aanbieding actief is voor het Thermenmuseum? Check dan snel deze pagina. Elke actieve Thermenmuseum Heerlen korting vind je hier! Er zijn vaak meerdere aanbiedingen waarmee je extra voordelig het bijzondere Thermenmuseum bezoekt. Wij vullen het overzicht kortingsacties voor het Thermenmuseum voortdurend aan. Er is dan ook vrijwel altijd een goede aanbieding voor jou. Bekijk snelle alle vouchers voor Thermenmuseum korting en kies jouw voordeel!

Ben jij geïnteresseerd in het Thermenmuseum? Met korting Thermenmuseum bezoek je dit oude badhuis extra voordelig. Je vindt hier de restanten van een van de oudste thermen van Nederland. De overgebleven resten zijn vanaf een brug te bewonderen. Daarnaast is het in het Thermenmuseum ook een ruime en gevarieerde collectie Romeinse gebruiksvoorwerpen te vinden. Deze archeologische ontdekkingen werden allen gevonden in de omgeving van Heerlen, waar in de Romeinse tijd de stad Coriovallum gevestigd was. Met een van onze Thermenmuseum aanbiedingen kan jij voorwerpen extra voordelig komen bewonderen. De collectie bestaat op dit moment uit circa 30.000 objecten. Nog regelmatig vinden archeologen nieuwe voorwerpen uit de Romeinse tijd. De collectie wordt dan ook ieder jaar weer uitgebreid. En jij kunt deze nu extra voordelig komen bekijken met een van deze Thermenmuseum kortingsacties!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Thermenmuseum

Coriovallumstraat 9
6411 CA Heerlen
Nederland

Contact

+31 (0)45-5605100

Openingstijden en reserveren

Is Thermenmuseum open? Kijk op de website van Thermenmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.