Met korting naar Tijdschriften

Tijdschriften reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tijdschriften beoordeling achter te laten.

Tijdschriften

Alle tijdschriften die op deze pagina worden verzameld, hebben ieder hun eigen thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: opinie, lifestyle, mode, interieur, sport en jeugd. Weet jij nog niet goed welk tijdschrift je regelmatig wil ontvangen? Kies dan voor één of meerdere voordelige proefabonnementen en kom erachter welk tijdschrift jouw voorkeur heeft. Vaak stoppen deze proefabonnementen weer automatisch en zit je na deze proefperiode nergens aan vast. Dit zijn daarom ook ideale abonnementen om cadeau te doen aan vrienden of familie!

Lees jij regelmatig een bepaald tijdschrift, maar koop jij deze altijd los in de winkel? Kies dan nu voor een abonnement met een leuk cadeau. Zo ben je voordeliger uit én ontvang jij de nieuwste uitgave altijd op je eigen deurmat.

Er zijn magazines met allerlei verschillende onderwerpen en ieder magazine heeft een eigen doelgroep. Er zijn publieksbladen, vakbladen, bedrijfsbladen en academische magazines. Ieder soort magazine heeft natuurlijk ook een specifieke doelgroep. Met name binnen de publieksbladen en vakbladen zijn er veel verschillende doelgroepen. Kinderen, tieners, jongvolwassenen en ouderen hebben natuurlijk eigen bladen maar ook vrouwen en mannen hebben weer hun eigen bladen. Er wordt in de bladenwereld vaak ook nog onderscheid gemaakt in sekse, opleidingsniveau, religieuze overtuiging en politieke overtuiging. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei magazines die zich speciaal richten op een bepaalde regio. Het is mogelijk om een magazine in de winkel te kopen maar natuurlijk is het ook mogelijk om je te abonneren op een magazine. Zo ontvang jij het blad in huis op de dag dat het blad ook in de winkels verschijnt. De kans is wel groot dat jij als abonnee meer leuke extra's ontvangt en bovendien is het vaak zo dat je bij een abonnement nét iets goedkoper uit bent. De magazines worden gewoon door de postbode bezorgd en dus heb je na een lange dag werken bij thuiskomst de nieuwe editie van je favoriete magazine in huis. Nestel je op de bank en begin met het lezen van de eerste artikelen of blader eerst eens door het blad en bekijk de plaatjes. En als je geluk hebt steek je ook nog eens behoorlijk wat op van de artikelen die je in het magazine leest.

Tijdens een rustige avond lekker op de bank maar geen zin om een boek te lezen? Misschien is een tijdschrift dan een betere optie. Hierin lees je ook allerlei verhalen maar deze zijn vaak een stuk korter als wanneer je in een boek begint. Deze publicatie die eens per week, eens per maand of eens per zoveel maanden verschijnt is een bundeling van artikelen. Het is dus geen dagblad want een dagblad verschijnt een stuk vaker, heeft een andere inhoudelijke thematiek en bovendien heeft een dagblad geen omslag zoals een magazine dit wel heeft.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam