Met korting naar Top Alivio

Wat is Top Alivio?

Top Alivio ligt in Horn, een provincie in Limburg. Top Alivio is een saunacomplex met wel een heel bijzonder thema: Mexicaans. De naam staat voor 'weldaad' in het Spaans, de sauna zal je dan ook bijzonder goed doen.

Top Alivio reviews

Op basis van 11 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Top Alivio beoordeling achter te laten.

Top Alivio Horick

Ben je op zoek naar een dagje relaxen in Mexicaanse sferen? Breng dan een bezoekje aan sauna Top-Alivio in Horick, Limburg. Top-Alivio is Spaans voor weldaad en dat is precies wat deze sauna je biedt. In een knusse, mediterrane sfeer vind je hier alles wat je nodig hebt om helemaal tot rust te komen. Er zijn diverse sauna's, zoals een infraroodcabine, een kruidensauna en een stoomgroeve. Geniet ook van het uitzicht over de sfeervol aangelegde tuin in de panoramasauna. In een aparte ruimte vind je de Mexicaanse sauna en de Mexicaanse tuin. Ook zijn er een binnen- en een buitenzwembad, een whirlpool en een dompelgrot. Heb je zin om gewoon even te relaxen? Om helemaal in Mexicaanse sferen te blijven doe je dat bij Top-Alivio in een kleurige hangmat. Behalve van alle saunafaciliteiten geniet je bij saunacentrum Top-Alivio ook van heerlijke massages in de speciale massageruimte. Je sluit je saunadag af met een bezoekje aan de zonnebanken. Met een beetje fantasie is het net alsof je op een echt Mexicaans strand ligt. Na al het ontspannen ben je in de bar van de sauna welkom voor een hapje en een drankje.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Top Alivio

Heythuyserweg 1
6085NH Horick
Nederland

Contact

0475-589077

Openingstijden en reserveren

Is Top Alivio open? Kijk op de website van Top Alivio voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.