Wat is Toverland?

Toverland is een deels overdekt pretpark in het Noord-Limburgse Sevenum. Met meer dan dertig attracties voor jong en oud, waaronder de hoogste houten achtbaan van de Benelux, hoef je je hier geen moment te vervelen. Mooi meegenomen is dat de entreeprijzen van het park lager zijn dan die van andere grote pretparken in Nederland. Toch willen we je graag helpen om nog meer te besparen op je bezoek. Op Uitmetkorting.nl plaatsen we alle kortingen voor Toverland. Hier vind je kortingsbonnen voor het park en links naar goedkopere kaartjes. Als er geen kortingen aanwezig zijn, is het slim om je kaartjes voor Toverland online via de officiële site te kopen. Zo betaal je minder én hoef je niet in de rij te staan tijdens je bezoek.
Welke score geef jij Toverland?
(1 beoordeling)

Adres ToverlandToverlaan 2
5975MR Sevenum
Nederland

(077)467-7050

Toverland Nieuws


Top 2000-stembus in Toverland
Afgelopen maandag was de grote Top 2000 bus van NPO Radio 2 te vinden in Toverland. Iedere bezoeker mocht stemmen op de lijst der lijsten. (07-12-2017)
Nieuwe huisstijl en logo voor Toverland!
In 2018 krijgt het Limburgse Toverland naar verwachting een nieuw logo én huisstijl. Dit omdat het park door de jaren heen volwassener en professioneler is geworden. (06-12-2017)
Karakteristiek rendier nu ook als knuffel
Sinds kort kunnen de bezoekers van Toverland Rudi het schattige rendier nu ook mee naar huis nemen. Het gaat weliswaar om de knuffelvariant maar dat maakt het niet minder leuk! (20-11-2017)
Win bioscoopbonnen met jouw Toverland nieuwsbericht!