Met korting naar Tropical Islands

Wat is Tropical Islands?

Het grootste overdekte tropische waterpark Tropical Island staat garant voor vele uren waterpret! Het park staat in Krausnick te Duitsland, hier geniet je van een mooi strand, een tropisch regenwoud en een tropische sauna & spa.

Tropical Islands reviews

Op basis van 23 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tropical Islands beoordeling achter te laten.

Tropical Islands Krausnick

Ontdek nu de spetterende, tropische wereld in het Tropical Island Park in Krausnick. Dit zwemparadijs is helemaal overdekt en er valt veel te beleven. Palmbomen en een zandstrand maken het paradijs compleet. Er is voor jong en oud een ruime keuze aan activiteiten, zoals een tropisch dorp en een zwembad met Duitslands hoogste glijbaan. Bovendien kan je zwemmen in de prachtige binnenzee. Heel leuk aan dit bad is dat er alles aan is gedaan om je het idee te geven dat je echt op een tropisch eiland bent beland! Behalve het dorp is er namelijk een gigantische hoeveelheid palmbomen en struiken geplant onder de glazen koepel met zonnige verlichting. Zelfs de geluiden in het zwembad doen je aan een tropisch eiland denken! Voor de spanning zijn er een aantal razendsnelle waterglijbanen zodat de waaghalzen zeker aan hun trekken komen, de kleine kinderen vertoeven in het ondiepe kinderbadje en een hapje of drankje in het restaurant mag natuurlijk niet ontbreken aan je bezoek aan het Duitse zwembad. Het is het ideale uitje voor de saaie dagen in de vakantie, maar het zwembad leent zich ook uiterst goed voor ontspanning. Spetterende kortingen voor een spetterende dag uit naar Tropical Islands zijn te verkrijgen én wel via Uitmetkorting.nl. Tropical Islands korting sleep je in de wacht via een goedkope actie op deze pagina. Win bijvoorbeeld een prijs door mee te doen aan de Dagje-Uit-Quiz of bekijk een kortingsticket die bij jou past.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres

Tropical-Islands-Allee 1
15910 Krausnick
Duitsland

Contact

+49 (0)35477-605050

Openingstijden en reserveren

Is Tropical Islands open? Kijk op de website van Tropical Islands voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.