Met korting naar Truckstar Festival

Wat is Truckstar Festival?

Dit jaarlijkse event op het TT-circuit in Assen is het grootste truckersfestijn van Europa. Truckstar Festival trekt met meer dan tweeduizend prachtige vrachtwagens en oldtimers die je van dichtbij kunt bewonderen. Verschillende wedstrijden en demonstraties vinden er plaats op het circuit.

Truckstar Festival reviews

Op basis van 12 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Truckstar Festival beoordeling achter te laten.

Truckstar Festival Assen

Groot fan van vrachtwagens en andere brommende motoren? Dan is het Truckstar Festival in Assen echt iets voor jou! Een aantal dagen geniet je van de mooiste en stoerste trucks uit Europa. Het Truckstar Festival is niet alleen voor chauffeurs. Iedereen is van harte welkom op dit jaarlijkse evenement op het TT-circuit in Assen. Met coole truckshows, een showstraat en kermis is dit event geschikt voor het hele gezin. Elk jaar staan er weer nieuw gespoten vrachtwagens te stralen op dit event om de eerste prijs te winnen van de ‘Mooiste Truck Verkiezing’. Naast trucks vind je op het festivalterrein Europa’s mooiste oldtimers en Amerikanen. Al die gierende banden, de geur van brandend asfalt en brommende motoren. Truckstar Festival is luidruchtig, knallend en live muziek bands maken het tot Europa’s grootste, meest bezochte truck festival van Europa. Schrijf je snel in en scoor via deze site je toegangskaarten met korting en zie de stoere vrachtwagens van dichtbij!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Truckstar Festival

De Haar 9
9405TE Assen
Nederland

Contact

0900-3882488

Openingstijden en reserveren

Is Truckstar Festival open? Kijk op de website van Truckstar Festival voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.