Met korting naar Tuinen Van Appeltern

Wat is Tuinen Van Appeltern?

De Tuinen van Appeltern is een groot tuininspiratie park van ongeveer 22 hectare groot. In dit park vind je meer dan 200 voorbeeldtuinen in allerlei sferen. Gelegen in het Gelderse plaatsje Appeltern vlakbij Nijmegen bieden deze tuinen je een grote plantencollectie en heel veel inspiratie voor je eigen achtertuin.

Tuinen Van Appeltern reviews

Op basis van 105 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tuinen Van Appeltern beoordeling achter te laten.

Korting op Tuinen Van Appeltern tickets

De Tuinen van Appeltern bezoek je voor verschillende tarieven, afhankelijk van je leeftijd en het aantal personen. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang tot het park. 65 plussers, kinderen van 6 t/m 12 jaar en groepen vanaf 20 personen profiteren van korting op de tickets. De toegangsprijs zonder korting behoort, in vergelijking met andere soortgelijke parken tot het gemiddelde. Uitmetkorting.nl verzamelt kortingen voor de Tuinen van Appeltern. Zodra er een aanbieding beschikbaar is, verschijnt deze op de pagina.

Tuinen Van Appeltern

Bezoek De Tuinen van Appeltern en loop door een levende tuincatalogus. Met meer dan 200 voorbeeldtuinen wordt je geïnspireerd met leuke tuinideeën voor je eigen tuin. Stap in de Serre Tuin, Engelse Veranda Tuin of Fontein Tuin. Ben je meer van strakke lijnen bekijk de Formele Loungetuin of Stroken Tuin. Verschillende sferen, thema’s en ontwerpen vind je in dit 22 hectare grote park. Van Marokkaanse Tuin tot Chinese Tuin. Van beplanting, bestrating, constructies vijvers, tuinafscheidingen tot aan tuinmeubelen je vindt hier van alles. Ook voor tuinadvies en plantenadvies kan je terecht bij De Tuinen van Appeltern. Ze houden je op de hoogte van de nieuwste tuintrends en er vinden verschillende evenementen en workshops plaats. De Tuinen van Appeltern hebben verschillende arrangementen waarmee je voordelig je bezoekje tot ware belevenis kan uitbreiden. Zo kan je een bezoekje aan de tuinen uitbreiden met een High-Tea, Picknick of andere lekkernij in het park.

Mensen bezochten ook: Cactus Oase, Hortus Botanicus, Hortus Botanicus Leiden, Kasteeltuinen Arcen, Keukenhof, Orchideeën Hoeve, Vlindorado

Praktische informatie


Adres Tuinen Van Appeltern

Walstraat 2A
6629AD Appeltern
Nederland

Contact

0487-541732

Openingstijden en reserveren

Is Tuinen Van Appeltern open? Kijk op de website van Tuinen Van Appeltern voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.