Met korting naar TuinIdee

Wat is TuinIdee?

TuinIdee, de tuinbeurs in 's-Hertogenbosch gelegen in Noord-Brabant. Vier dagen lang staan de brabanthallen in het teken van de (achter)tuin. Tuinmeesters zijn aan het woord over een eetbare tuin, het onderhoud, een gezonde tuin en exclusieve tuinmeubels.

TuinIdee reviews

Op basis van 10 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw TuinIdee beoordeling achter te laten.

TuinIdee 's-Hertogenbosch

In de gezellige Brabanthallen te 's Hertogenbosch vind je het jaarlijk terugkerende evenement Tuinidee. Deze beurs is speciaal opgezet om de bezoekers inspiratie te geven voor hun eigen tuin. Je vindt er dan ook tal van kraampjes waar je ziet, proeft en beleeft hoe het ook kan! Wat dacht je bijvoorbeeld van handige oplossingen om lekker te kunnen zitten in je eigen paradijsje, maar ook oplossingen voor wie het gras niet graag maait. Op de beurs bekijk je namelijk verschillende mogelijkheden voor kunstgras, maar ook mooie schuifdeuren om je tuin en je huis te verbinden. Je kunt op de beurs zelfs mooie nieuwe plantensoorten bekijken en complete tuinsets bestellen. Bij Tuin Idee vind je een volledige oplossing voor iedere tuin en iedere smaak, of dat nu strak en modern is, of juist barok en rijk gevuld, op de beurs vind je alles wat je nodig hebt om je tuin eens flink onder handen te nemen. Natuurlijk is entertainment ook belangrijk tijdens een gezellige dagje in de Brabanthallen, er worden daarom theatershows en live-optredens van bekende en minder bekende artiesten georganiseerd. op de website vind je ieder jaar het actuele programma zodat je precies weet wat je op de beurs kan verwachten.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres TuinIdee

Diezekade 2
5222AK 's-Hertogenbosch
Nederland

Contact

736293939

Openingstijden en reserveren

Is TuinIdee open? Kijk op de website van TuinIdee voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.