Met korting naar Twents Techniekmuseum Heim

Wat is Twents Techniekmuseum Heim?

Twents Techniekmuseum Heim is een uniek museum waar je alles over techniek uit de Twentse regio kunt ontdekken. Je kunt er oude machines, gereedschappen en andere technische voorwerpen bewonderen. Er is ook een educatief programma voor kinderen en volwassenen. Een bezoek aan dit museum is een leerzame ervaring!

Twents Techniekmuseum Heim reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Twents Techniekmuseum Heim beoordeling achter te laten.

Twents Techniekmuseum Heim Hengelo

In het Twents Techniekmuseum HEIM in het Overijsselse Hengelo maak je kennis met de Twentse industrie: verleden en toekomst. Je leert in de oude fabrieksschool van Stork meer over de in de streek befaamde textielindustrie, de elektrotechniek en telecommunicatie. Maar dat is nog niet alles! In het museum is op een dynamische manier anderhalve eeuw industriële ontwikkeling bijeengebracht. Van stoommachine tot ruimtevaart. Je hoort de stoommachines hun werk doen, bekijkt hoe een elektrische installatie precies werkt en ziet hoe telefoonkabels gelegd worden. De meeste..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Twents Techniekmuseum Heim

Industriestraat 9
7553CK Hengelo
Nederland

Contact

742430054

Openingstijden en reserveren

Is Twents Techniekmuseum Heim open? Kijk op de website van Twents Techniekmuseum Heim voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.