Met korting naar Vakantiebeurs

Wat is Vakantiebeurs?

Beleef maximaal voorpret tijdens de Vakantiebeurs. Deze jaarlijkse beurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en brengt je in grensverleggende vakantiesferen. Laat je informeren en inspireren door lokale expert, restaurants, accommodaties en ontdek de meest originele vakantiebestemmingen.rn

Vakantiebeurs reviews

Op basis van 55 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Vakantiebeurs beoordeling achter te laten.

Korting op Vakantiebeurs tickets

Weet je nog niet waar je naartoe wilt op vakantie of wil je meer informatie over een vakantieland of reisorganisatie? Bezoek dan de Vakantiebeurs. Dit jaarlijkse event in de Jaarbeurshallen in Utrecht heeft je van alles te bieden. Experts en reisleiders informeren je over vakantiebestemmingen, lokale tips of over bijzondere gebouwen of natuurgebied. Je komt helemaal in de sfeer door het aanbod live muziek, entertainment en de culinaire verrassingen. De beurs is verdeeld in verschillende zones en elk werelddeel van Afrika tot China en van Amerika tot Australië. Je komt van elk continent kom je iets tegen. Je kunt op de beurs zelfs workshops volgen en of je nu van actieve of juist ontspannen reizen houdt, voor een ieder is er wat wils. Voordelig de Vakantiebeurs bezoeken kan door middel van één van de kortingsacties op deze pagina. Op deze manier blijft er geld over voor je vakantie!

Vakantiebeurs Utrecht

De Vakantiebeurs in de Jaarbeurshallen is dé plek waar duizenden vakantiegangers ieder jaar inspiratie op doen. Er staan honderden reisleiders en locals die je van alles kunt vragen om te weten te komen of iets een ideale vakantiebestemming voor jou is. Ontdek zo ook de speciale plekjes, die niet in reisgidsen of op het internet staan. Om toegang te krijgen tot de beurs moet je eerst toegangskaarten kopen. Die worden vaak ook online met korting aangeboden! Wil je nog meer profiteren van voordeel dan moet je de beurs zeker bezoeken. Er zijn op de Vakantiebeurs exclusieve aanbiedingen die je alleen ter plekke kunt verzilveren. En er valt veel te winnen! Bijvoorbeeld een waardebon van 25 euro die je verwisselt bij CheapTickets, een weekendje naar een vakantiehuisje in Engeland of zelfs een verblijf van 14 personen in een luxe villa!

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Vakantiebeurs

Jaarbeursplein 6
3521AL Utrecht
Nederland

Contact

030-2955911

Openingstijden en reserveren

Is Vakantiebeurs open? Kijk op de website van Vakantiebeurs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.