Vakantiepark Het Roekenbosch kortingscodes

Wat is Vakantiepark Het Roekenbosch?

Vakantiepark Het Roekenbosch is een prachtig park in het mooie Limburgse landschap. Geniet van de rust en ruimte, de vele faciliteiten en de vele activiteiten. Er is voor ieder wat wils, van een zwembad tot een restaurant en van een speeltuin tot een midgetgolfbaan. Kom genieten van een heerlijke vakantie in Vakantiepark Het Roekenbosch!

Vakantiepark Het Roekenbosch reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Vakantiepark Het Roekenbosch beoordeling achter te laten.

Vakantiepark Het Roekenbosch Blitterswijck

Ontdek het natuurschoon van het noordelijke gedeelte van Limburg tijdens een op verblijf op Landal GreenParks Het Roekenbosch. Dit vakantiepark vind je in Blitterswijck, vlakbij Venray. Op het park staan meer dan 200 bungalows, gebouwd in verschillende soorten stijlen. Je verblijft midden in de bossen. Je gaat dus helemaal terug naar de natuur, maar dit keer ben je van alle gemakken voorzien. Slaap met je gezin in een luxe bungalow of trek met je een grotere groep mensen in de accommodatie geschikt voor 12 personen. Het park ligt nabij de oevers van de Maas en pal..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Vakantiepark Het Roekenbosch

Ooijenseweg 14
5863 AM Blitterswijck
Nederland

Contact

0478 531841