Met korting naar Vakantiepark Landgoed De IJsvogel

Vakantiepark Landgoed De IJsvogel reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Vakantiepark Landgoed De IJsvogel beoordeling achter te laten.

Vakantiepark Landgoed De IJsvogel Voorthuizen

Roompot Landgoed De IJsvogel vind je in de prachtige omgeving van de Veluwe. Het vakantiepark in Voorthuizen biedt je leuke huisjes, chalets en bungalows. Voor zowel grote als kleine gezelschappen. De kleinere accommodaties bieden ruimte genoeg voor vier personen en in de allergootste kunnen wel 20 man vertoeven. Ideaal voor een vrienden- of familieweekend. Kom lekker bij in deze prachtige bossrijkke omgeving en verken alles op je dooie gemakje. Wandel door de mooie natuur en laat alle stress even heerlijk achter je. Of ga juist voor een lekker actieve vakantie. Trek..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, Europarcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Vakantiepark Landgoed De IJsvogel

Kieftveen 18
3781 PP Voorthuizen
Nederland

Contact

+31 342 471 470

Openingstijden en reserveren

Is Vakantiepark Landgoed De IJsvogel open? Kijk op de website van Vakantiepark Landgoed De IJsvogel voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.