Vakantiepark Port Scaldis kortingscodes

Wat is Vakantiepark Port Scaldis?

Vakantiepark Port Scaldis is een unieke plek om te genieten van een heerlijke vakantie. Het park ligt direct aan de Noordzee en biedt een prachtig uitzicht. Er zijn veel faciliteiten, zoals een zwembad, een restaurant, een speeltuin en een winkel. Er is ook een strand en een jachthaven. Geniet van een ontspannen vakantie in Port Scaldis!

Vakantiepark Port Scaldis reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Vakantiepark Port Scaldis beoordeling achter te laten.

Vakantiepark Port Scaldis Breskens

Middenin het leuke vissersplaatsje Breskens vind je vakantiepark Roompot Port Scaldis. Geniet hier van de Zeeuwse kust en het karakteristieke dorpje zelf. Het bungelowpark is op loopafstand van het strand. Waai lekker uit en snuif die typische en heerlijke zeelucht op. Bij mooi weer stort je je volop in waterpret en strandplezier. Zandkastelen bouwen op het strand met de kinderen. Aan een lekker bruin kleurtje werken op je handdoekje of ligstoel. Het dorpje zelf biedt ook genoeg bezienswaardigheden, zoals het Visserijmuseum of de vuurtoren. Cultuur opsnuiven én lekker..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Vakantiepark Port Scaldis

Oosthavendam 1
4511 DA Breskens
Nederland

Contact

+31 117 383 940