Vakantiepark Wilsumer Berge kortingscodes

Wat is Vakantiepark Wilsumer Berge?

Vakantiepark Wilsumer Berge is een prachtig park in het mooie Drenthe. Geniet van de rust en de natuur, of ga lekker zwemmen in het buitenzwembad. Er is voor ieder wat wils, van een spannende speeltuin tot een gezellig restaurant. Kom genieten van een heerlijke vakantie in Vakantiepark Wilsumer Berge!

Vakantiepark Wilsumer Berge reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Vakantiepark Wilsumer Berge beoordeling achter te laten.

Korting bij Vakantiepark Wilsumer Berge

Toe aan een vakantie om even helemaal te ontspannen, maar zit je wat krap bij kas? Maak dan gebruik van een Vakantiepark Wilsumer Berge aanbieding. Met een Vakantiepark Wilsumer Berge korting bespaar je op je kosten door minder te betalen voor jouw accommodatie op het vakantiepark. Deze Vakantiepark Wilsumer Berge aanbieding is te gebruiken bij het boeken van jouw verblijf voor later, maar ook wanneer je jouw vakantiehuis bij Vakantiepark Wilsumer Berge last minute wil reserveren. Je bespaart hiermee geld, dat je dan weer kan uitgeven aan het doen van leuke dingen tijdens jouw vakantie.

Vakantiepark Wilsumer Berge

Voor een vakantie vol met activiteiten en avontuur, maak je gebruik van een Vakantiepark Wilsumer Berge aanbieding. De knusse vakantiehuisjes op dit park geven je een ultiem vakantiegevoel, midden in de Duitse natuur van Wilsum. Wanneer je een verblijf boekt in één van de huisjes, krijg je een gratis zwembadkaartje voor een zwembad in de buurt. Het is ook mogelijk om een kampeerplaats op dit vakantiepark te boeken. Ga erop uit en bezoek verschillende dorpjes en steden, of vermaak je op het vakantiepark zelf, waar ook genoeg te beleven is. Zo is er een veld met een heleboel Alpaca's die maar wat graag geknuffeld of geaaid willen worden. Het animatieteam neemt je mee op avontuur op en rond het park, en in de bossen. Ze organiseren allerlei activiteiten voor urenlang speelplezier. Ook vermaak je je bij de recreatieplas of in de adventurehal. Kortom, met een Vakantiepark Wilsumer Berge korting hoef je je niet te vervelen.

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Vakantiepark Wilsumer Berge

Zum Feriengebiet 1
49849 Wilsum
Nederland

Contact

+49 5945 995580