Met korting naar Valdeludo

Wat is Valdeludo?

Valdeludo is een speelparadijs in Limburg waar je binnen én buiten kan spelen. Bezoek avonturenpark Valdeludo in Echt en ga op avontuur uit; te land, te zee en in de lucht! rn

Valdeludo reviews

Op basis van 12 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Valdeludo beoordeling achter te laten.

Korting op Valdeludo tickets

Op zoek naar een park waar je kinderen lekker kunnen ravotten, klauteren en spelen? Zoek niet langer want speelparadijs Valdeludo is hét indoor en outdoor speelparadijs voor jong en oudere kinderen. Via de pagina van uitmetkorting.nl hoeft je dagje uit niet duur te zijn. Wij bieden je de meest actuele kortingsacties zodat je met het hele gezin kan genieten van een voordelig dagje weg in Avonturenpark Valdeludo. Bestel je entreetickets met korting via onze pagina en ontvang je tickets snel en voordelig in je mailbox. Zo blijft er geld over voor een dorstlesser na al dat rennen en vliegen.

Valdeludo Echt

Avonturenpark Valdeludo is een groot speelparadijs voor alle kleine avonturiers en durfals. Al slingerend door de touwen ontdekken kinderen hun weg over het parcours. Er zijn verschillende binnen- en buitenattracties voor kinderen van alle leeftijden. Kinderen kunnen buiten ravotten in de natuur of zich vermaken op een van de originele speeltoestellen. In Valdeludo zijn toestellen en attracties voor klein en groot. Attracties als de klimberg, huttenbouwbos en de speelrivier zijn toegankelijk voor iedereen. Ook kun je outdoor lasergame, karten en survivalen in het park. Deze attracties zijn toegankelijk onder begeleiding. Ook aan de ouders is gedacht; er is een grote picknickplaats met bankjes en ruimte voor picknickkleden. Of neem plaats in de tent en geniet van koffie in de schaduw of bestel een dorstlesser in het restaurant. Trek gekregen? Bestel een frietje bij de foodtruck! Kortom, Avonturenpark Valdeludo is een gezellig dagje uit voor het hele gezin! Overigens is Valdeludo ook hartstikke leuk voor schoolreisjes en kan je er een verjaardagspartijtje organiseren. Korting voor Valdeludo? Jouw schoolreis- of verjaardag hoeft in ieder geval niet lang meer te wachten. Voordelig en gemakkelijk koop je online kortingskaarten; op een mooie dag uit.

Praktische informatie


Adres

Bandertlaan 9
6101NL Echt
Nederland

Contact

+31 (0)475-418908

Openingstijden en reserveren

Is Valdeludo open? Kijk op de website van Valdeludo voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.